Szoláriumban ajánlott barnulást elősegítő krémeket szolizás előtt vagy után kell felvinni a bőrre?
Szia,
A bőrtípustól és kondíciótól függően a szolárium kozmetikumok 30-40%-kal növelhetik a barnulási eredményt!A kozmetikumok használatával: Gyorsabb barnulást
Sötétebb, mélyebb bőrszín
Tartósabb barna bőr ÉRHETŐ EL!
A bőrt fel kell készíteni az UV-fényre, hogy védve legyen a barnulási folyamat alatt és a lehető legjobb barnulási szintet érje el, az UV fényt a jól karbantartott bőr tudja leghatékonyabban fogadni! Ha a bőr ki van száradva, akkor a felülete nem egyenletes így az UV sugarakat sem tudja jól befogadni a bőr! A hidratált bőr szebben és jobban barnul!
Érdemes szolizás utáni krémet is használni! A szolizott bőr jobban igénybe van véve ezért nem elég a sima testápoló! A szolizás utáni krémek több hidratálót és vitamint tartalmaznak!
Remélem segítettem
Szia!
A legtöbb stúdióban találsz szolizás előtti és utáni krémeket is. Rengeteg fajta van ezért nekem a pultos lány segít mindig a választásban. Nekem alapvetően száraz a bőröm, úgyhogy nagyon oda kell figyelnem az ápolásra, és ezek a termékek sokkal többet tudnak mint egy átlagos testápoló. Ha szoli előtti krémet használsz hamarabb eléred a kívánt színt, és tovább meg is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!