Nem tudom miért, de aknék jelentek meg az arcomon, szerintetek mitől lehet?
Figyelt kérdés
de már 3 hónapja rajtam van, és sebészhez küldtek el. De nem tudom, szerintetek merjem hogy bele vágjanak az arcomba? Az a baj hogy már nagyon nagy és fáj a Bőrgyógyász azt mondta ezen már semmi sem segít csak a sebész.2012. júl. 26. 20:55
1/5 anonim válasza:
ÉN nem hagynám. Nekem is durva volt nagyon húsos cucc jött ki belőle. Étrenden változtattam elég durván vagyis természetgyógyász féléhez jártam és járok is és egy év alatt durván sokat javult. :D De én kamasz vagyok nálam a hormonok is játszanak. :s
2/5 anonim válasza:
Ha sebészhez küldtek, akkor hidd el nekik. Jó neked szenvedni? Szerintem ez már inkább ciszta lehet, mintsem egy szimpla akne, nem? Persze mindez csak akkor érvényes, ha jó dokid van, nem egy hentes. :D Ha sztk-ban voltál, érdemes lenne elmenni egy magánhoz is, sajnos ég és föld a különbség.
Oka rengeteg minden lehet, de az is inkább a továbbiak megelőzésére jó, ezt kezelni kell.
Lehet allergia, gyulladás a szervezetben, hormonális változás, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
én pedig már 20 éves lány vagyok,és még mindig. pedig elmúltak a pattanásaim,az utóbbi 2 hónapba jöttek ki ezek az akne félék..már nagyon nagy a pukli lehet hogy elmegyek sebészhez..:S csak mennyen lejjebb ..://
2012. júl. 26. 21:10
4/5 A kérdező kommentje:
Nem Tudom,hogy mennyek -e el sebészhez vagy ne..:S
2012. júl. 26. 21:15
5/5 anonim válasza:
menj el,ott kérdezd meg hogy mégis mi lehet ez,és mit akarnak csinálni vele,miért jó az,mi lenne utána stb. én legalábbis ezt tenném,aztán mérlegelnék,bár szerintem az orvos jobban tudja,gondolom nem poénból küldött oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!