Nektek hány alkalom után volt szép barna szinetek a csokicsőtöl?
Figyelt kérdés
Most voltam harmadszor,és nem nagyon látok semmi barnulást. Eu-s csövek vannak a gépbe,de Nr.1 csokicső az van ráirva.
Vagy csak késöbb indul be a barnulás,hogy mélyebb szint kapjon az ember?? nemértem. mások agyon dicsérik a csokicső hatékonyságát..
2012. júl. 26. 11:25
1/4 anonim válasza:
ez attól függ eleve milyen a bőröd. Van aki pik-pak lebarnul van aki soha, csak megég. Neked milyen a bőröd?
2/4 A kérdező kommentje:
normál.nem kreol,de nem is világos..szolizok egy ideje csak nem csokisban
2012. júl. 26. 13:07
3/4 Bijjjus7 válasza:
Szia. Nagyon jó az Eu-csokicsöves gépek, mert nem tudsz megégni és egészségesebbek, de viszont ezek mélybarnító csövek, amik bizony több alkalom után látszódik meg! De bizonyára van sima csokicsöves gép is, oda viszont ha mész mindenképp csökkentsd az időt, mert az gyorsbarnító, így jóval hamarabb meg is látszik! De én is csokicsöves szoliba járok és dicsérni tudom csak :)) Szupi színem lett tőle, neked is az lesz!! :)
4/4 anonim válasza:
Szia,
Ha Nr.1-osba jársz akkor nyugodtan menj 9-12 percre! Nem fogsz megégni, egészségesebb, fehér bőrűek is nyugodtan használhatják! Használsz krémet a szolizáshoz?Ha nem akkor mindenképp próbálj ki egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!