Ha minden de.9 körül kifekszek napozni kb 45 percet akkor kb hány alkalom után leszek barna?
Figyelt kérdés
Eléggé világos a bőröm.Ma volt meg az elsö alkalom de semmi nem látszik.15 faktorossal kenem magam.2011. máj. 24. 14:30
1/3 anonim válasza:
Ne 9-kor feküdj ki, henem 1-kor és ne 45 percre csak 30-ra
2/3 A kérdező kommentje:
11-3-ig nem javasolt a napon lenni nemhogy napozni.
2011. máj. 24. 18:07
3/3 anonim válasza:
így van 10-3 között ne!
szerintem az jó ha de 9kor kiülsz ,és ha tudod akkor du olyan4 körül akkor fog legjobban a nap,
és első alkalommal ne várj csodát ,szerintme egy 1- 2 hét hogy sötétebb legyél,de drasztikus változást ne várj ,minél többet vagy kint annál barnább leszel,mivel fehér bőrű vagy lassúnak tűnik a folyamat de jó hoyg már májusban elkezded!
elvileg a kakaóvaj barnít plusz véd a sugárzástól,de csak a finomítatlan kakaóvaj!!
én eléggé lesápadtam szóval én is napozgatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!