Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ennyire szaraz lett volna a...

Ennyire szaraz lett volna a hajam?

Figyelt kérdés

Hajmosas utan mindig hasznalok hajolajat. De a ket mosas kozott csak ritkan. Most este annyira szaraznak ereztem, hogy gondoltam bekenem... 1 pumpanyit szoktam...most gondoltam extra apolas kell..igy ketto-harom pumpanyit nyomtam...es olyan hamar beitta...kb egy ket perc...es nyona sincs zsiros, olajos erzesnek. Meg mintha kivanna egy cseppet. Szerintetek?? Pedig ilyen ritkan van...de komolyan bekentem es be is itta.

Amugy melltartomig er a hajam hatul.

Amugy ti milyen hajvegapolot hasznaltok? A Kallos elixirjet hasznalta mar valaki?

2012. júl. 25. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a Kallos Glossy van.

A hajam ugyanúgy viselkedik, mint a tied, bár nem csoda, több szívatás és festés után.

Nekem az a sima szilikonos hajvégápoló jött be, ami áttetsző üvegben van.

2012. júl. 26. 00:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezeket tévesen hívják hajolajnak, mert inkább szilikonkoncentrátumok kevés olajjal. A rendes hajolaj alapja olaj és nincs benne szilikon. Na de mindegy.

Nekem is vannak ilyen hajszérumaim, van 2 Gliss kur és egy Avonos. Felváltva használom őket, de valamit, ha nem is szérumot, akkor fújós balzsamot minden nap teszek a hajamra (3 naponta mosom amúgy). Ettől mindig puha, fényes marad, könnyű fésülni. Ezekből nincs olyan, hogy túl sokat használsz. Kicsit elnehezülhet vagy zsírosabbnak tűnhet a haj, ha sokat teszel rá, de ha kitapasztalod a jó mennyiséget lehet napi szinten használni, nem árt.

A Kallost nem próbáltam, már nem merem ezt a márkát venni, mert minden hajápolójukban nagyot csalódtam sajnos. Mondjuk amik nekem vannak egész jól beváltak. Most láttam, hogy a L'orealnak külön is van egy, majd lehet azt kipróbálom.

2012. júl. 26. 08:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem nincs vasalva a hajam...meg barnára festem...de még is száraz.

Amim van abba szilikon mellett van benne értékes olaj is..argán, oliva, makadám, mandula vagy kókusz.:)

2012. júl. 26. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!