Régen szőkítettem a hajam. Elkezdtem lenöveszteni, de nagyon csúnya! Fodrász be tudja festeni?
Figyelt kérdés
Egy fodrász meg tudja oldani, hogy ne dobja le a hajam? Az eredeti középbarna, és szeretném ilyenre befestetni. Ki tud keverni ilyen festéket, ami ott is marad? Nagyon látványos így a lenövés, és gusztustalan. :( Úgy tudom, a bolti festékeket ledobja a szőkített haj...
(Nem voltam fodrásznál majdnem 6 éve szóval ezért kérdezem)
Köszi előre is!!!!
2012. júl. 25. 12:57
1/4 anonim válasza:
Én is sokáig világosítottam a hajam ilyen majdnem szőkére...és most elkezdted lenöveszteni, szőkítőporral festem...és úgy csináltam hogy a lenövést enyhén világosítottam tehán nem szőkére, csak hogy ne legyen nagy átmenet...nem mondom hogy nem látszik de a fiúk nem veszik észre....
2/4 A kérdező kommentje:
A barátomat nem zavarja :D Csak engem. Én is szőkítőporral csináltam, de annyira tönkrement a hajam, hogy soha az életben többet nem csinálom! Hullik szinte csomókban, és annyira száraz, úgy néz ki mint egy szalmakazal :(
Köszi a választ, de azt hiszem ezt nem fogom(nem merem) alkalmazni... :(
2012. júl. 25. 14:13
3/4 Angyalka1985 válasza:
Szőkített hajról mindenképp kopik kicsit a festék, ezért legalább még egyszer be kell festeni, hogy tartós maradjon. Melírozással nem lesz látványos a lenövés sem. Én azt javaslom fokozatos melírozással térj vissza az eredeti színedhez. Szilvi (Fodrász)
4/4 A kérdező kommentje:
Király, köszönöm :D
2012. júl. 26. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!