Szerintetek az már csúnya, ha a haj a deréktól hosszabb?
Szerintem nagyon szép, ha egy lánynak egészséges, hosszú haja van, ráadásul a tied még szőke is. Sokan bármit megadnának ilyen adottságokért!! Véleményem szerint növeszd még egy kicsit, esetleg vágass valamilyen fazont, ami jól áll és megtarthatod a hosszát is.
Kiskoromban én is így voltam vele, derékig érő hosszú hajam volt és levágattam. Nagyon megbántam, utána mindig hiányzott a hosszú hajam. Most már újra megnövesztettem, picit már hosszabb, mint derékig érő, de még egy kicsit én is növeszteni akarom. Nálam az sem utolsó szempont, hogy egyébként göndör a hajam nagyon, de így hogy hosszú, a súlya miatt csak hullámos, és kezelni is könnyebb.
ÉS egy hosszú hajból sokkal több, csinos frizura is készíthető :D
Hát szvsz max. csípőig érő haj szép, az annál hosszabb nekem már borzasztóan nem tetszik. De hát olyan úgyse lesz, hogy valami mindenkinek bejön. :D
Ha unod, csak lóg a fejeden, vagy folyton felkötöd, akkor csak azért, mert a hosszú haj mások szerint szép, nem tartanám meg a hajam. Túl rövidre se vágasd hirtelen. :) Valami fazont viszont nyugodtan vágass bele akkor is, ha a hosszát megtartod, az elöl-hátul egyhosszú haj elég uncsi tud lenni hamar.
Ha viszont növeszteni szeretnéd, akkor hajrá. Ne másoknak akarj megfelelni. :)
Nálam a hosszú haj csípőig érőnél kezdődik. Mindig is extra hosszú hajról álmodtam, úgyhogy én a helyedben nem vágatnám le, hanem ha szép egészséges tovább növeszteném. Sajnos manapság a divat diktál, és ha nem fér bele a megszokott átlagba valakinek a haja, mert mondjuk fenékig ér, akkor már leszólják sokan, hogy az csúnya, meg ápolatlan és gusztustalan. Engem nem nagyon érdekel mások véleménye, szerintem te se foglalkozz vele. :) Főleg ha látatlan mondanak ilyeneket. Én soha egyetlen negatív kommentet sem kaptam a hajamra (ami jóval hosszabb derékig érőnél), viszont nem tudok anélkül végigmenni a városon, hogy 3-4-en ne mondanának valami szépet róla.
Nekem ezek nagyon tetszenek, ha mások szerint igénytelenek is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!