Lányok! Szerintetek ha egy fiú festi a haját feketére az gáz?
Figyelt kérdés
barna a hajam és meg szeretném tudni hogy szerintetek ha befestem a hajam feketére az gáz?????2012. júl. 24. 03:24
3/10 anonim válasza:
Szerintem ha jó áll,és utána a lenövést mindig fested,nem gáz.Ismertem egy srácot,vörös hajú volt,de befestette feketére.Rá se lehetett ismerni,nagyon jól állt neki.Viszont a lenövéssel sok macera van,a feketétől sose szabadulsz meg,gondold át.Egy pasinak meg főleg macera..
4/10 anonim válasza:
egy sulis társam is festi a haját, igaz ő középszőke. neki jól áll a fekete. ha szép kék szemed is van hozzá, akkor meg mindenképp.
5/10 anonim válasza:
nem gáz csak vigyázz, hogy ne nézzenek c típusú állampolgárnak.
6/10 anonim válasza:
Az első válaszolók szerint miért gáz?
Ki mondja meg egyátalán, hogy mi a gáz, vagy mi jogon mondják meg?! :O
mert kiskorában mindenkinek megtanították, hogy egy fiú nem festi a haját, csak egy lány? Miért is?
Csak a példa kedvéért, nekem eredetileg fekete a hajam és fehérre van festve. Na??
7/10 anonim válasza:
Ha tényleg jól áll a fekete, akkor nem gáz, csak akiket eddig láttam feketére festeni, sajnos nem állt jól nekik. Esetleg egy képet dobj fel. Egyébként szerintem srácnak a természetes hajszíne a nyerő legjobban.
8/10 anonim válasza:
Ki mondja Meg valamire, hogy nem gáz? Vagy úgy gondolod, hogy bármit felvehet akárki, csinálhat bárki bármit a testével nincs olyan, hogy gáz. Mindenkinek a Saját szubjektív véleménye, hogy mit tart gáznak.
10/10 anonim válasza:
Az a gáz hogy nem is látjátok és rámondjátok hogy gáz. Csak azért mert fiúról van szó.
Az exem is festette a haját, kékesfeketére. Nagyon jól állt neki. Eredetileg sötétbarna volt. Mellé fehér bőr, kék szem. Nagyon sokat dobott rajta az új hajszín.
Jó lenne tudni hogy nézel ki, ahhoz hogy véleményt lehessen mondani. Barna bőrhöz mondjuk nem előnyös a fekete haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!