Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A rézvörös, nagyon cigányos?

A rézvörös, nagyon cigányos?

Figyelt kérdés
Mármint sok embertől hallottam, hogy nehogy rézvörös legyek, mert olyan leszek, mint egy cigány, megsúgom barna szemem van, de hófehér bőröm. Van benne vmi igazság?
2012. júl. 23. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Hófehér bőrrel semmiképp nem lesz cigányos. Egy hajszíntől sem lesz senki cigányos, ahhoz azért több kell.
2012. júl. 23. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha hófehér a bőröd, akkor neked még természetesen is fog állni, szerintem. Nem cigányos.
2012. júl. 23. 22:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak kicsit félek, hogy mivel nyárvan, barnulok, vagyis égek aztán barnulok, de mindenképpen sötétebb leszek, és mivan ha így olyan leszek?
2012. júl. 23. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem sem az

szerintem ne félj:)

2012. júl. 23. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Akiket említesz, nekik fekete a hajuk, vagy pedig sötétbarna!

Eredeti vörös állítom nincs köztük, az fehér bőrű nők egy csöppnyi hányadára jellemző! A festett pedig nem játszik (nem hiteles).

2012. júl. 23. 22:34
 6/10 A kérdező kommentje:
De a cigányok is festik a hajukat és vörösre is szokták, nem?
2012. júl. 23. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, meg szőkére is.. Szóval ez alapján minden cigányos..
2012. júl. 23. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Persze festik. Ahogy írták előttem, így a szőke is olyan...

De! Pont itt a lényeg! Egy fehér vagy normál bőrűn nem minden esetben műanyag a festett haj. Van, hogy észre sem venni, hogy nem eredeti. Csak a túl extrém színeket.

Sötét bőrű hofnitársaink között viszont nem születnek vörösek és szőkék, ezáltal vállnak hiteltelenné.

2012. júl. 23. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyszerű, ne fesd be a hajad.

19/f

2012. júl. 24. 00:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem leszel, ne aggódj.

Nekem is nagyon fehér bőröm van, és volt, hogy a tűzvörösre festett hajamról kérdezék, hogy eredeti-e, mert olyan természetesen áll :D

2012. júl. 24. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!