Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan sampon, amelytől...

Van olyan sampon, amelytől gyorsabban nő a haj?

Figyelt kérdés

2012. júl. 23. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Nálam a Lush New Hair szilárd samponja nagyon bevált. Gyorsabban és erősebb hajam nő. December közepe óta használom, már látványos a javulás.
2012. júl. 23. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
bánfi termékek :) hajszesz, sampon ... stb.
2012. júl. 23. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
NINCS. Egyszerűen nincs olyan termék amitől gyorsabban nő a haj, persze vehetsz rá mindenféle drága terméket de csak pénz kidobás max puhább és fényesebb lesz tőlük de nem nő gyorsabban. Ha azt akarod h gyorsabban nőjön rendszeresen vágasd le a töredezett hajvégeket felejtsd el a hajvasalót-hajsütőt és ha lehet (úgyis nyár van)a hajszárítót is felejtsd el vagy pedig figyelj rá hogy legalább 20 centire tartsd a hajadtól. De ha mindenféleképpen ki akarsz próbálni valami csodaszert akkor még a ricinus olajat ajánlom. Patikában lehet kapni pár száz forintért attól függ mennyit kérsz. Ez megakadályozza a hajhullást és segít a haj növekedésében és természetes alapanyagokból áll.
2012. júl. 24. 03:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

2 havonta vágatok a hajamból, jelenleg derékig ér és egyhosszúságú. Próbáltam már a ricinust, olívát, kókuszolajat és a lenmagolajat is. 1 évig használtam is őket, de már meguntam. Szeretnék valami egyszerűbbet és nem ilyen pepecselőset ezért gondoltam a samponra.

2012. júl. 24. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!