Kinek mitől nőtt a haja gyorsabban? Pakolás, sampon, vitaminok vagy bármi más érdekelne?
Mindegyiket dm-ben vettem, a Revalid elég drága, 4400 ft 90 szem, de napi 3-at kellett volna bevenni, én 2-t szoktam. A Haar vital dm saját márkás, és csak 800 forint 60 szem, napi 1-et kell szedni. Ebben is ugyanúgy van B vitamin, biotin, cink, meg ami a hajnak kell.
Én a ricinusolajra esküszöm. (:
Ráadásul szép fényes,puha,még is erős és rugalmas lett tőle a vékony szálú szalma hatású hajam. És amiről még tudok hogy a B-vitamin elősegíti a haj növekedését,fontos is neki. Esetleg tabletta helyett ehetsz élesztőt is,mert jó a pattikra és körömerősítő is.A bőr is szép lesz tőle. (: De kenhetsz te bármit magadra és fogyaszthatsz akármit,ha nem iszol elegendő vizet szinte nem érnek semmit...A víz a legfontosabb tényező ha egészségesek és fittek akarunk maradni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!