Ha hennával festem be a hajam akkor az lekopik vagy lenő?
Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha lenőne a hajfesték, ezért próbálnám meg hennával. Ugye nem lő ne?!2012. júl. 23. 20:30
1/6 anonim válasza:
Hennával nem lehet hajat festeni. Csak bőrre. :)
2/6 A kérdező kommentje:
De ,de lehet!!
2012. júl. 23. 20:37
4/6 anonim válasza:
hát erről megoszlanak a vélemények, szerintem termékfüggő, mert van aki azt mondja, kikopik, van aki szerint csak ollóval lehet kiszedni. Mindenesetre minden LENŐ, mivel a hajad nő, és ez okozza a LENÖVÉST.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat!! :)
Persze,tudom hogy lenő de valaki azt mindja hogy ha le is nő egy kicsit nem látszik mert addigra lekopik.
Sokat segítettél! Köszi!!!
2012. júl. 28. 20:21
6/6 anonim válasza:
Teljesen nem tűnik el a hajból, tehát nem olyan, mint egy hajszínező, ami pár mosás után eltűnik. Tartós hajfestéknek minősül, de azzal ellentétben nem károsítja a hajat. A henna color plus nem igazi henna, mivel tele van vegyi összetevőkkel a henna mellett. Olyan hennát keress, amiben csak növényi összetevők vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!