Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemölcs + pattanás =?

Szemölcs + pattanás =?

Figyelt kérdés

sziasztok

egy furcsa problémám lenne, mégpedig az, hogy az arcomon van egy szemölcs és időnként pattanás fakad ki belőle

---

a kérdésem: adódhat vmi probléma abból, ha a pattanást kinyomom?

---

a másik kérdésem: adódhat-e abból probléma, ha (ugyanezt) a szemölcsöt véletlenül borotválkozásnál megsértem pengével?

---

a válaszokat köszönöm, 17/F

2009. júl. 15. 12:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy anyajegy az arcomon és már kétszer is pont ott lett óriási pattanás...

Én nem nyúlok hozzá, csak ha muszáj inkább fertőtlenítem meg rakok rá pattanáskezelő termékeket. Csak akkor nyomom meg óvatosan, ha szükséges.

Borotválkozásnál szerintem már veszélyesebb.

Esetleg elmehetnél bőrgyógyászhoz és ő megnézi ( nem fáj, kb. csak ránéz egy nagyítószerű dologgal először) és le is lehet vetetni. Az se fáj különösebben, és hamar meg is van ha még a nyáron elintézed mire suli lesz egyáltalán nem látszik majd a helye sem.

Szerintem érdemes orvoshoz menni, megelőzni a bajt. Mert az nem tesz jót neki, ha birizgálod nagyobb baj is lehet idővel...

2009. júl. 15. 14:42
 2/2 A kérdező kommentje:
oks, köszi
2009. júl. 15. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!