Mit ajánlotok? (képpel)
Mi lenne jó erre? Akné. Nagyo el vagok keseredve, fürdőbe sem merek járni, utálok smink nélkul mutatkozni :( Segítsetek. Gyulladt fájdalmas pattik, hegekkel.
Kép: [link]
Kozmetikus!
Ha zsíros a bőröd, mosd kemény szappannal, én az aknékat kiszúrtam.
Szia! Én voltam bőrgyógyásznál és írt fel ilyen gyógyszert(ROXITHROMYCIN-ratiopharm) az nagyon jót tett, sokkal kevesebb pattanásom lett. Azt ajánlom menj el te is egyhez, de magánhoz!Nekem is ilyesmi volt a bőröm.
Ja, és igyál sok vizet (3L körül), kerüld a fűszeres, zsíros, olajos ételeket, csokikat, chipseket mert nem tesznek jót! Egyél SOK zöldséget, gyümölcsöt:)
A hegek meg idővel halványulni fognak, de próbálkozhatsz krémekkel.
Hát figyuzzatok én is voltam bőrgyógyásznál,de nekem csak vmi gagyi krémet és valamilyen nagyon rossz vitamin szerűséget adott ,amitől folyton hányingerem volt. A z arcom mgé rosszabb lett. Aztán megint elmentem bőrgyógyászhoz és azt mondta hogy majd elmúlik magától,mert ez a kamaszkor velejárója. Amióta kozmetikushoz járok(félévente kb) azóta szebb lett az arcom,már alig látszik. Valamint én még szappannal mosom csak az arcom ,mert a tonikok és hasonlók nagyon kicsinálták már régebben.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!