Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok? (képpel)

Mit ajánlotok? (képpel)

Figyelt kérdés

Mi lenne jó erre? Akné. Nagyo el vagok keseredve, fürdőbe sem merek járni, utálok smink nélkul mutatkozni :( Segítsetek. Gyulladt fájdalmas pattik, hegekkel.

Kép: [link]

2012. júl. 22. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Kozmetikus!

Ha zsíros a bőröd, mosd kemény szappannal, én az aknékat kiszúrtam.

2012. júl. 22. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Keress egy marha jó bőrgyógyászt.
2012. júl. 22. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
tetran
2012. júl. 22. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász. De bármennyire is utálod a bőröd ne sminkeld magad, mert akkor örökké ilyen lesz. Tudom mert nekem is ilyen volt, aztán bőrgyógyász írt szereket, sokfélét próbáltam mire egy bevált, de hát mindenki más. Amikor sminkeltem is akkor rosszabb lett mindig, mikor abbahagytam akkor javult. Pedig jófajta antibakteriális cuccokat használtam mindig. De az érzékeny bőr azt sem bírja, a tiéd sem szerintem.
2012. júl. 22. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) és valamit amit házilag tudok alkalmazni? mit ajánlotok?
2012. júl. 22. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én voltam bőrgyógyásznál és írt fel ilyen gyógyszert(ROXITHROMYCIN-ratiopharm) az nagyon jót tett, sokkal kevesebb pattanásom lett. Azt ajánlom menj el te is egyhez, de magánhoz!Nekem is ilyesmi volt a bőröm.

Ja, és igyál sok vizet (3L körül), kerüld a fűszeres, zsíros, olajos ételeket, csokikat, chipseket mert nem tesznek jót! Egyél SOK zöldséget, gyümölcsöt:)

A hegek meg idővel halványulni fognak, de próbálkozhatsz krémekkel.

2012. júl. 23. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát figyuzzatok én is voltam bőrgyógyásznál,de nekem csak vmi gagyi krémet és valamilyen nagyon rossz vitamin szerűséget adott ,amitől folyton hányingerem volt. A z arcom mgé rosszabb lett. Aztán megint elmentem bőrgyógyászhoz és azt mondta hogy majd elmúlik magától,mert ez a kamaszkor velejárója. Amióta kozmetikushoz járok(félévente kb) azóta szebb lett az arcom,már alig látszik. Valamint én még szappannal mosom csak az arcom ,mert a tonikok és hasonlók nagyon kicsinálták már régebben.

14/L

2012. júl. 26. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
HÁZILAG SEMMI. TALÁN A GŐZÖLÉS. MÁST NE!!! CSOMÓSZOR KIPRÓBÁLTAM AZ ÉLESZTŐPAKOLÁST ÉS MÉG ROSSZABB LETT,ESKÜSZÖM. PRÓBÁLTAM A CUKRO+VÍZ KOMBINÁCIÓS ARCRADÍRT ÉS KIMARTA A BŐRÖM. AZTÁN OTT VOLT A PARADICSOM+TOJÁS+PAPRIKA? AZ IS BORZALMASAN KIMARTA. SZÓVAL NE PRÓBÁLKOZZ ILYENEKKEL MERT JOBB NEM LESZ AZ BIZTOS! 3 ÉVE SZENVEDTEM AZ ARCOM MIATT ÉS TÉNYLEG CSAK A SIMA SZAPPAN + KOZMETIKUS VÁLT BE :).
2012. júl. 26. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!