Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Annyira mondják, hogy használj...

Annyira mondják, hogy használjunk naptejet, de akkor miért ilyen drága?

Figyelt kérdés

TV-ben, rádióban mind azt mondják, használjunk naptejet ezen a héten végig..

De a legolcsóbb is 300-400 forint. Megkérdezném: egy családnak, akik alig tudnak eljutni a strandra egy évben, honnan lenne ennyi pénzük?

2009. júl. 15. 11:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én sem, megértelek, én csak a színért csinálom.
2009. júl. 15. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 20:20-hoz. Velem is ez van.

Nekem is meg kell vennem a drága 30-60 faktorosat, mert különben semmit nem ér, így is újra kell kennem állandóan.

Én ha barnaságot akarok önbarnítót használok, bár sok termék foltot hagy...

De én is sajnálom, hogy ilyen drága pl. egy jó naptej. Ezek szükséges dolgok, az egészség érdekében, akkor is ha valaki csak a városba megy nem napozni és akkor is ha tél van, mert UV a /UV b sugárzás akkor is van...

Minden embernek kelleni használnia ilyen krémeket, hétköznapokon is, mert később ha csak ráncos és májfoltos lesz összeteheti a két kezét. És ez néhány év múlva jelentkezik ám, nem majd 60 évesen...

De ha már itt tartunk a samponok, arcradírok, egészségügyi termékek is drágák. Sőt a kenyér is. Jó lenne, ha az ilyen alapdolgok nem lennének drágák, hiszen ezekre mindenkinek szüksége van. Jó, alapozó meg hajlakk meg önbarnító stb. kerüljenek többe, hiszen ez nem létszükség.

2009. júl. 16. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!