Annyira mondják, hogy használjunk naptejet, de akkor miért ilyen drága?
TV-ben, rádióban mind azt mondják, használjunk naptejet ezen a héten végig..
De a legolcsóbb is 300-400 forint. Megkérdezném: egy családnak, akik alig tudnak eljutni a strandra egy évben, honnan lenne ennyi pénzük?
Nekem egy természetgyógyász ismerősöm mesélte, hogy ez csak egy hisztéria, amit a tv rádió meg minden sugároz, hogy így úgy bőrrák és ne menjünk napra naptej nélkül. Azért sugározzák mindenhol, hogy a drága naptejeket napvédő krémeket vegyék az emberek, és ezzel csak a cégek járnak jól. Ugyanis az 1000x károsabb, ha nem kap a szervezeted elegendő ,,fényt,, Én nem tudom úgy megfogalmazni ahogy Ő mondta, de azért remélem érthető valamennyire :)
Azt persze hozzátette, hogy módjával!!! Nem úgy érti, hogy minden nap égesd magad több óráig a napon.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy hol kapsz Te 300 forintért naptejet?
Ami nekem bevált, az mondjuk 4000 forint, de a tejfehér bőrömre és az anyajegyeimre muszáj megvennem az 50 faktorosat. Ezt a terméket a bőrgyógyász ajánlotta nekem, csak patikában lehet venni, és nagyon bevált, mert tavaly még egy árnyalattal sem lettem barnább.
Igazad van, hogy drágák, de nekem legalább két év, mire elfogy egy tubus.
Ti hol veszitek ilyen olcsón? Én 3-5 ezerért láttam csak szinte mindenhol!
Már 400 forintért is lehet kapni? Nahát!
Szerintem az egyáltalán nem sok, mi se állunk jól, nagyon rossz az anyagi helyzetünk, sokszor nem veszünk kaját se mostanság... de én nem tartom soknak, össze lehet szedni annyi pénzt. Bár kérdés mennyi van benne.. Mert ha csak egy kis flakon ami 2 nap alatt elfogy akkor valóban nem éri meg.
Ez a naptej egyébként egy százforintos boltból van. :D 4 faktoros, tehát sok mindenre nem jó, azért jobb mint a semmi.
Mi is megtudnánk venni két ezrekért a naptejet, de nem látom én pl. a értelmét..
A szegény embereket sajnálom, akiknek semmilyenre nem telik.
Ami nekem bevált, az mondjuk 4000 forint, de a tejfehér bőrömre és az anyajegyeimre muszáj megvennem az 50 faktorosat.
Nekem is hőfehér volt a bőröm, de elkezdtem tavasszal napozni, ilyenkor nyugodtan 1-2 órákat kinn lehet lenni egyhuzamban, naptej nélkül, na meg égés nélkül is.
Aztán nyáron ezután sokkal olcsóbb naptej is megteszi, na meg nem is égsz le annyira erősen + barnaság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!