Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 9000 FT-reális ár egy melírért?

9000 FT-reális ár egy melírért?

Figyelt kérdés
Csak tájékozódni szeretnék, hogy a fodrászom drágán dolgozik-e? Két havonta járok fodrászhoz, kleopátra frizura, utánvágás, és az utánnövés festése. Budapest egyik peremkerületében van a fodrászat, a fodrásznő kedves, szimpatikus, számlát nem ad - ráadásul nagyon meg vagyok elégedve a frizurámmal, mindenki dicséri - de azért elgondolkodtam: ez reális ár egy másfél órás munkáért?
2012. júl. 21. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sok :\ Nekem ugyan ezeket 5500 ért csinálta fodrász még anno, és nagyon meg voltam vele elégedve, szép volt :)
2012. júl. 21. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindig szalonban csinálják a hajam, és egy melír nekem max. 5000 szokott lenni! Vágás, szárítás, festés, vagy melír vagy minden együtt 8500 Ft. És nagyon elégedett vagyok vele, igényeim szerint csinálják meg. Én általában 2 órát szoktam ott ülni.
2012. júl. 21. 18:28
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Egyébként, az, hogy "szalon" egy fodrászat, az egyfajta kiváló minősítés? Ahova én járok, az is szalon - lehet, ettől drágább.

A sima "fodrászatok" ezek szerint olcsóbbak?

2012. júl. 21. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen a szalonokban más az elvárás, az igény mint pl egy fodrász lakásán!
2012. júl. 21. 18:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Attól tartok, hogy eléggé lehúzott a nő. Nem Zsidró szalon, csak egy lakótelepi "szalon". Ki van írva az árlista, úgy 6500 Ft-ot kell fizetni félhosszú hajra (festés+melír+vágás+mosás+szárítás), aztán mindig kijön ez a horror összeg. A fodrász azzal érvel, hogy a balzsam+hajlakk, megezmegaz még rátett. Mellesleg a hajam nem félhosszú, hanem inkább rövid, még vállig sem ér, mégis a drágább kategóriába rakott. Megnéztem a festékeit, nem éppen drágák, még dicsekszik is, hogy nem a legdrágább a legjobb, és a legjobb sampon a WU2...:(

Attól tartok, keresek másik fodrászt. Nem igénylek "szalont", elég nekem egy lepukkant magánlakás is, ha a fodrász szépen, és korrekt árért dolgozik.

2012. júl. 21. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát elég drágán dolgozik :S
2012. júl. 21. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Én házhoz járok, vagy a vendégeim jönnek, de én egy ilyen munkafolyamatért 3-4 ezernél többet nem kérek, igaz a dél-alföldön élek. És ez szerintem is nagyon sok!
2012. júl. 21. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Borzasztó soknak tartom.
2012. júl. 21. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Micsoda? Hogy balzsamért, meg hajlakkért számol fel plusz pénzt??? Na neeeeeeeeeee!

Nekem is épphogy vállig érő hajam van, melír+mosás+vágás+szárítás+vasalás 4500 Ft szokott lenni.

2012. júl. 22. 08:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze más az ár Pesten és vidéki viszonylatban. Nekem 4-5 ezrebe került mikor melíroztattam vágás(..). Barátnőm Pesten ugyan ezeket 11 ezerért csináltatta. De ezt akkor is soknak tartom, hogy a hajlakkot, stb felszámol. Eléggé gyanús, hogy csak lehuzott.
2012. szept. 1. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!