9000 FT-reális ár egy melírért?
Köszönöm a válaszokat! Egyébként, az, hogy "szalon" egy fodrászat, az egyfajta kiváló minősítés? Ahova én járok, az is szalon - lehet, ettől drágább.
A sima "fodrászatok" ezek szerint olcsóbbak?
Attól tartok, hogy eléggé lehúzott a nő. Nem Zsidró szalon, csak egy lakótelepi "szalon". Ki van írva az árlista, úgy 6500 Ft-ot kell fizetni félhosszú hajra (festés+melír+vágás+mosás+szárítás), aztán mindig kijön ez a horror összeg. A fodrász azzal érvel, hogy a balzsam+hajlakk, megezmegaz még rátett. Mellesleg a hajam nem félhosszú, hanem inkább rövid, még vállig sem ér, mégis a drágább kategóriába rakott. Megnéztem a festékeit, nem éppen drágák, még dicsekszik is, hogy nem a legdrágább a legjobb, és a legjobb sampon a WU2...:(
Attól tartok, keresek másik fodrászt. Nem igénylek "szalont", elég nekem egy lepukkant magánlakás is, ha a fodrász szépen, és korrekt árért dolgozik.
Micsoda? Hogy balzsamért, meg hajlakkért számol fel plusz pénzt??? Na neeeeeeeeeee!
Nekem is épphogy vállig érő hajam van, melír+mosás+vágás+szárítás+vasalás 4500 Ft szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!