8000 Ft sok egy melírért?
Figyelt kérdés
Két szín, de csak a fej tetején, 6 csík.2011. márc. 17. 10:02
1/23 anonim válasza:
Hát, szerintem sok. Ennyit kértek?:S
2/23 A kérdező kommentje:
igen, nem számítottam ennyire
2011. márc. 17. 10:15
3/23 anonim válasza:
Szerintem válts fodrászt! Mondjuk én még nem melíroztattam, de ezt soknak tartom.
4/23 anonim válasza:
Csak a melír, vagy teljes festés + két csík? Másidik esetben reális. Ha csak a két csík, akkor sok.
(kivéve ha nagyon nehéz,extrém szín)
5/23 anonim válasza:
Sok, nekem feléért csinálták tavaly.
6/23 anonim válasza:
Az nagyon sok.Nem tudom hol laksz, de ha nem pesti vagy akkor itt vidéken pl.6 db csíkért 1000Ft kérnek(vágás stb nélkül csak melírért).Teljes hajért+vágás+szárításért rövid hajon olyan 4000-5000 Ft-
8/23 anonim válasza:
Nagyon sok. Mondjuk attól is függ, hogy milyen fodrásznál voltál. Zsidró, Binder és társai simán elkér ennyit. Viszont barátnőm máshol vágással és melírral együtt fizet 6ezret.
9/23 A kérdező kommentje:
pest megye. nem mesterfodrász, egy lakótelepi üzlet. nem extrém színek, a többi rész nincs festve, egy picit vágott belőle, meg hát megmosta.
2011. márc. 17. 10:46
10/23 anonim válasza:
10:25-ös vagyok.Akkor is nagyon sok.Én megyeszékhelyen lakom tehát nem faluban meg kisvárosban, de 8000 nagyon drága.Én nem mennék többet hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!