8000 Ft sok egy melírért?
Figyelt kérdés
Két szín, de csak a fej tetején, 6 csík.2011. márc. 17. 10:02
21/23 anonim válasza:
Mennyiiiii????? :O Ahogy kimondta volna az összeget, hozzáfűztem volna, hogy ennyiért csináld meg anyádnak! :@
Ki a francnak képzeli magát? Hajas Lacinak, vagy mi?
22/23 anonim válasza:
én sok apró szőke melírt szoktam kérni, meg vágás és 3200, és nagyon szép munka meg minden, vidék, de nem falu.
Kérdésre válaszolva, sztem rengeteg
23/23 anonim válasza:
Szerintem rengeteg...Nekem az egész lett festve meg vágva és nem volt 4000ft!Én kértem volna tőle egy ár listát hogy mi mennyibe került!Mosást nem csinált külön mert ha festik a hajad az alap dolog hogy utána lemossák!Vágás meg max 1500 ft!De akkor is 4000 ft ba bele kellet volna férjél...Többet ne menj oda...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!