Akármit csinálok, akkora a hajam mint egy oroszlánnak. Mit tegyek?
Úgy vasald ki, hogy egyszerre csak kis tincseket, és egy részét kösd fel. Amikor kivasaltad, ami nincs felkötve, akkor engedj még ki pár tincset, azokat is kivasalod, és így tovább.
Meg amikor megmosod, a legvégén hideg vizet engedj rá. És ha lehet hagyd magától megszáradni.
Kipróbálom a hideg vizes dolgot, hátha hat majd :) Mert amúgy is mindig rétegezve vasalom, különben durva lenne :D
Amúgy szép meg minden, sokan mondják hogy nagyon jó így, de pl. testvérem mindig megszólja és hát ez eléggé leveszi az önbizalmam.
Biztos azért mert száraz, legalábbis én erre gondoltam.
Szia! Nekem eredetileg nagyon göndör hajam van, és hajmosás után én is úgy nézek ki, mint egy oroszlán, úgyhogy megértem a problémád!!! :))
Én hajmosás után (még mielőtt bármit is csinálnék a hajammal) jól befújom a Schwarzkopf got2b Straight on nevű cuccal. Utána megszárítom és kivasalom :) Sokkal könnyebb kezelni így a hajamat. Fele annyi idő alatt kivasalom (nem kell minden tincsen 1000x átmenni) és sokkal tovább tart az eredmény is :) Ha gondolod próbáld ki, én áldom az eget, hogy kaptam egy flakonnal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!