Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akármit csinálok, akkora a...

Akármit csinálok, akkora a hajam mint egy oroszlánnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hiába a vasalás, a hajlakk és a wax, nem lapul le rendesen.. pedig amikor fodrásztól kijövök olyan puha, és tincsekben van. Látszik szépen hogy meg van ritkítva(kedden voltam). Ma megmostam erre meg akkora lett. mit tegyek? Más fajta sampont kéne használnom? Vagy máshogy kéne szárítani? Körkefével szárítottam.
2012. júl. 20. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Vágasd rövidre, vannak lányok, akiknek jól áll.
2012. júl. 20. 18:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Rövidre csak azért nem szeretném, mert most ősszel lesz szalagavatóm, szeretném ha addig is nőne. Meg nekem nem állna jól amúgy sem a rövid haj... Meg ha rövid lenne, akkor is tuti így állna, na azt sem bírnám ki. Na mindegy. Azért köszönöm!
2012. júl. 20. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Úgy vasald ki, hogy egyszerre csak kis tincseket, és egy részét kösd fel. Amikor kivasaltad, ami nincs felkötve, akkor engedj még ki pár tincset, azokat is kivasalod, és így tovább.

Meg amikor megmosod, a legvégén hideg vizet engedj rá. És ha lehet hagyd magától megszáradni.

2012. júl. 20. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos szép lehet a dús hajad:)
2012. júl. 20. 19:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Kipróbálom a hideg vizes dolgot, hátha hat majd :) Mert amúgy is mindig rétegezve vasalom, különben durva lenne :D

Amúgy szép meg minden, sokan mondják hogy nagyon jó így, de pl. testvérem mindig megszólja és hát ez eléggé leveszi az önbizalmam.

Biztos azért mert száraz, legalábbis én erre gondoltam.

2012. júl. 20. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem eredetileg nagyon göndör hajam van, és hajmosás után én is úgy nézek ki, mint egy oroszlán, úgyhogy megértem a problémád!!! :))

Én hajmosás után (még mielőtt bármit is csinálnék a hajammal) jól befújom a Schwarzkopf got2b Straight on nevű cuccal. Utána megszárítom és kivasalom :) Sokkal könnyebb kezelni így a hajamat. Fele annyi idő alatt kivasalom (nem kell minden tincsen 1000x átmenni) és sokkal tovább tart az eredmény is :) Ha gondolod próbáld ki, én áldom az eget, hogy kaptam egy flakonnal :D

2012. júl. 20. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem majd, hátha nekem is beválik! :)
2012. júl. 20. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!