Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan vegyem magam rá a...

Hogyan vegyem magam rá a gyantára?

Figyelt kérdés

ma vettem gyantát, úgy volt hogy ma el is kezdem, ez lett volna az első alkalom. kész gyantacsíkokat vettem. de mikor kinyitottam a dobozt akkor eltántorodtam tőle, megijedtem. eddig szőrtelenítő krémet használtam, de sajnos nem tudom megengedni magamnak hogy minden 2. héten vegyek egy újabb tubust, ezért szeretnék rászokni a gyantára, mert az ha jól tudom tartósabb

elsősorban tanácsokat szeretnék kérni, hogyan készüljek neki, hogy űzzem el azt a gondolatot a fejemből miszerint a gyantázás fáj?

17/L

köszönöm a segítséget, remélem elég érthetően kifejtettem

2012. júl. 19. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért kéne elűzni a gondolatot ami igaz? A gyantázás fáj, igen, na és? Nem annyira fáj mint ha kínoznának, épp csak a szőröd kerül kitépésre, attól meg csak jobb lesz neked.

Ha esetleg annyira érzékeny, vékony, fehér bőrű vagy, akkor jobban fáj, megértelek és valószínűleg a gyanta nem is való neked mert csúnya lesz tőle a bőröd. Borotválás esetleg? Az elég olcsó és pont annyira tartós mint a szőrtelenítő krém amit eddig használtál.

2012. júl. 19. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
ma fogok bőrtesztet csinálnu hogy hogy bírja a lábam aztán meglátjuk mi lesz .. a borotvát azért nem akarom mert eléggé remegős kezű vagyok még a szőrtelenítő krémes spatulát se tudom egyenesen húzni :-(
2012. júl. 20. 08:46
 3/4 anonim válasza:
Menj el egy kedves kozmetikushoz, es kerd meg hogy gyantazza le a szemoldokodet pl. Kozepen. Ha azt kibirod a lab sem lesz baj. Egyebkent meg nem faj, ha jol csinaljak. Szerintem ne magadnak csinald. Csinalja profi, aki erre van szakosodva. Igy nekem sem faj. Nem kellemes, csak szimplan olyan mintha kapnal egy pofont, majd utana bizsereg egy kicsit. Egyebkent az normalis ha utana piros pottyos a labad, mert azert megiscsak tovestul huzza ki a szort. Amugy ha budapesten laksz, tudok mondani egy olyan kozmetikust, aki 5 perc alatt megcsinalja elfogadhato aron. (also labszar asszem 1400 egesz lab meg 2100 vagy valami ilyesmi)
2012. júl. 22. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem pesten lakom, de azért köszönöm :). közben amugy már kipróbáltam, és igaz nagyon féltem tőle de végülis nem is volt annyira vészes (megjegyzem elég erős szőrzetem van)
2012. júl. 22. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!