Hogyan vegyem magam rá a gyantára?
ma vettem gyantát, úgy volt hogy ma el is kezdem, ez lett volna az első alkalom. kész gyantacsíkokat vettem. de mikor kinyitottam a dobozt akkor eltántorodtam tőle, megijedtem. eddig szőrtelenítő krémet használtam, de sajnos nem tudom megengedni magamnak hogy minden 2. héten vegyek egy újabb tubust, ezért szeretnék rászokni a gyantára, mert az ha jól tudom tartósabb
elsősorban tanácsokat szeretnék kérni, hogyan készüljek neki, hogy űzzem el azt a gondolatot a fejemből miszerint a gyantázás fáj?
17/L
köszönöm a segítséget, remélem elég érthetően kifejtettem
Miért kéne elűzni a gondolatot ami igaz? A gyantázás fáj, igen, na és? Nem annyira fáj mint ha kínoznának, épp csak a szőröd kerül kitépésre, attól meg csak jobb lesz neked.
Ha esetleg annyira érzékeny, vékony, fehér bőrű vagy, akkor jobban fáj, megértelek és valószínűleg a gyanta nem is való neked mert csúnya lesz tőle a bőröd. Borotválás esetleg? Az elég olcsó és pont annyira tartós mint a szőrtelenítő krém amit eddig használtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!