Szőke, ami nem sárga. Melyik festéket vegyem, ami szép szőke lesz és nem sárga?
Figyelt kérdés
Most is szőke vagyok. 9.1-es hamvasszőkével festette fodrász, de fodrász kellékes festékkel. Már nagyon kezd lenőni és nem tudok most átutazni hozzá. Mit gondoltok milyen festéket vegyek?
Most kb ilyen: [link]
2012. jún. 25. 07:26
1/7 anonim válasza:
mindegy, de ha mégis sárga lenne, akkor mosd hamvasító samponnal (lila színű Schwarzkopf vagy bármelyik), akkor nem sárgul be a hajad.
2/7 anonim válasza:
Én a Syoss 11-01 szőkítőjére esküszöm. Ammóniamentes, 6 árnyalatot (vagyis brutálisan) világosít. Sosem lesz sárga, nem töri a hajamat. Bőrpróbát azért csinálj! Én is használom még a Schwarzkopf lila színű világosító samponját, minden nap, de más világosító sampon is jó.
3/7 anonim válasza:
2 vagyok. Rövid szőke hajú nő van a doboz elején.
4/7 anonim válasza:
garnier extra világos hamvasszőke:)
Ettől ziher nem leszel sárga,én is ezt használom!
Kiegészítésképp vegyél hamvasító sampont!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2012. jún. 25. 08:10
6/7 anonim válasza:
Legjobban teszed, ha felhívod a fodrászodat, biztosan meg fogja mondani, mit vegyél. Az itteni tanácsok szerintem megbízhatatlanok, és könnyen előfordulhat, hogy vagy jóval világosabb lesz a hajtő mint kellene (a hajvég ugye festett, az nem), vagy jóval sötétebb...
7/7 anonim válasza:
én wellaton 8/1-esel festettem a hajam ez világos hamuszőke
és mindenféle speckó sampon nélkül nem sárgul ki:D nekem a syoss-től sárgult ki tavaly..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!