Coláskupak kérdése:
Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kédezni hogy most mi lesz vele,ugyan is volt 1 anyajegy a homlokomon azt hidtem pattanás,ezért elkapartam és most piros lett és kemény.
Azt szeretném kérdezni,hogy akkor az megfog nőni?
És ezeket az anyajegyeket hogy lehet eltüntetni?
2012. júl. 19. 08:09
1/6 anonim válasza:
amm ja megfog nōni ... kb a 2x-esére :/ eltüntetni nem hiszem h nagyon lehet ... minimum ha elmész orvoshoz ... (nem biztos sōt nagyon nem biztos )
2/6 anonim válasza:
Mindenképpen keress fel egy bőrgyógyászt szerintem, az a biztos. Egyszer a testvérem is elkapart egyet.
3/6 A kérdező kommentje:
És a bőrgyógyász tudna beutalót adni hogy levehessék őket?
és mennyiért csinálják?
2012. júl. 19. 10:35
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, d az anyajegy nem játék azok könnyen elrákosodnak ha valami ilyesmi történik vele, hogy elkaparod, lehorzsolod, vagy ilyesmi. Menj el orvoshoz mindenképp!!
5/6 anonim válasza:
Igen, ő majd ad beutalót!
Az sem biztos, hogy le kell venni, emiatt ne aggódj!
De azért gondolom te is nyugodtabb lennél, ha tudnád mi a helyzet :))
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat,hát amúgy is,van 3 úgymond zavaró anyajegy,amit mindenképpen leszednék szedetni.:)
2012. júl. 19. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!