Hajvégápolásra jó a ricinusolaj?
Azt olvastam hogy a tövére kenve, hatásos, de ha a végére kenem akkor megakadályozza a töréseket, vagy ajánlatosabb valami hajolajat vásárolni?
Ha hatékony, akkor milyen gyakran, illetve mikor ajánlatos használni?
Most mostam ki a hajamból a ricinus olajat:)
Én úgy csináltam, hogy kevertem hozzá sok mézet, és ezt felkentem a hajtövekre. Ebből a keverékből maradt, így ehhez öntöttem még mézet, 2 tojássárgáját és ez ment a hajvégeimre. A hajam évek óta nem volt ilyen pihe-puha:))
Szóóval, mindenképpen ajánlom a ricinus olajat, de szerintem adj hozzá mézet és tojást is:)
Az első válaszoló vagyok:D
Először is 1dl ricinus összekevertem 3-4 evőkanál mézzel. Kicsit megmikróztam (nagyon könnyen melegszik, vigyázz ne forrón kend fel mert leég a fejbőröd) és hajfestős ecsettel felvittem a hajtövekre. Én hajnövesztésre használom ezt, mert bizony nagyon megserkennek tőle a hajszálak:))
Mint írtam maradt belőle, ezért ehhez tettem 2 db tojásSÁRGÁJÁT, még pár evőkanál mézet és szintén megmikróztam. Ezzel a hajvégeimet 'pácoltam be', de előtte kicsit bespricceltem meleg vízzel (ne kérdezd miért, de szerintem így kicsit könnyebb felvinni, nem annyira ragad). Ha már így az ember haja úszott a mindenféle lében , betekertem jó alaposan celofánnal, mintha dunsztolnám. Aztán arra még egy törölköző és kész. Vagyis majd úgy egy pár óra múlva, minimum 5-6.:DD De egy egész éjszaka neki a legjobb.
Na hát ennyi. Bocsi tegnap este már kómás voltam, nem igazán tudtam szépen kifejezni a dolgokat:D
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!