Hogy hozhatnám vissza eredeti hajszínem?
Figyelt kérdés
9 éve festem a hajam padlizsán lilára,(violett),kinek hogy tetszik.Jelenleg 2cm-es lenövéssel,és nagyon megfakult vörös.Most szeretném visszakapni az eredeti,saját hajszínem.Átlag barna,közép barna,talán 5-ös 6-os színmélység között.Olyan házi praktikák érdekelnek,ami nem drasztikus,leszivatás kizárva!2012. júl. 16. 23:52
1/5 anonim válasza:
most épp ugyanezt csinálom, de csak annyit tudtam tenni, hogy a fodrásznak mondtam, hogy a sajátomra fesse be, így várok hogy lenőjön. jó hosszú a hajam, már 12-15 centis lenövésben van, 2-3 év és el is tűnik a festett része :D
2/5 A kérdező kommentje:
Kaptam olyan ötletet,hogy samponba keverjek 9%-os hidrogénperoxidot.1 héten 3* mossak vele hajat,ami szép lassan fakítani fogja.Majd töbszöri használat után,fessem a hajam mindíg, egy árnyalattal világosabb festékkel.Elég hosszadalmas folyamat,de állítólag kímélőbb,mint ha leszívatnám a vörös részt,és utána lenne festve az eredetire. KOMMENTEKET VÁROK!
2012. júl. 17. 11:41
3/5 A kérdező kommentje:
Amugy azért nem megyek fodrászhoz,mert nem engedhetek meg magamnak 15-20ezer forintot erre az akcióra.Ezért szeretnék olyan módszert találni,ami hátközépig érő hajam nem teszi tönkre!
2012. júl. 17. 11:46
4/5 anonim válasza:
Hajfesték eltávolító: Colour B4. Dm-ben kapható 3000 Ft. Igaz mivel ilyen régen fested a hajd nem fogja visszaállítani az eredeti hajszíned mert az összes festék tartalmaz valamilyen szőkítőt, ezért elváltoztatta a hajad eredeti pigmentjeit. De ha használod és utánna befested egy olyan színnel mint az eredeti hajad csak egy fokkal világosabbal, egész jó eredményt érhetsz el. Olvass utánna, megéri. Kicsit talán érthetetlenűl írtam le, de tényleg olvass utánna. Ennél gyorsabb és olcsóbb megoldást szerintem nem fogsz találni.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos sem dm-ben,sem rossman-ban,és még müller-ben sincs! Voltam két fodrászkellékes boltban is,ott csak megrendelésre lehet kapni,ami állítólag 10.000 ft.Tehát akkor ugyan ott vagyok, mintha elmennék fodrászhoz sajnos.
2012. júl. 25. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!