Hogyan lehet festés nélkül újra eredeti a hajszinem?
Figyelt kérdés
Feketére van festve a hajam, de arra rá kentem a vörös szinű hajfestéket. Az eredeti hajszinem világosbarna. Hogyan tudnám úgy 'kiszivni' a festéket a hajamból, hogy ne keljen befesteni? Fodrászhoz nem szeretnék menni, inkább valami otthoni módszert szeretnék alkalmazni. Azt olvastam, hogy a citromlétől világos lesz a haj. Igaz ez? Mennyire ártalmas neki? Ha tudtok olcsó házi praktikákat, kérlek segitsetek. Köszönöm előre is.2012. jún. 13. 23:42
1/7 A kérdező kommentje:
2012. jún. 13. 23:48
2/7 anonim válasza:
a vörös rohadt nehezen fog kijönni a hajadból. én azt javaslom gondolkozz el a rövid frizurán. a citromléről még nem hallottam ilyen téren. próbáld ki, max csíp és jó illatú lesz tőle a hajad :D Még az ecetről hallottam, hogy hajfestékleoldó. de csak urban legend szinten. ha mindez kudarcot vall, akkor jöhet a nullás-pajti és a paróka.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a citromlé ide kevés. Lehet kapni fodrászkellékes boltokban festék eltávolítót ( pl oxi reload), ha bátor vagy magadnak is megcsinálhatod, bár lehet, hogy jobb lenne hozzá egy barátnő, tesó.De valószínű, hogy sárgás lesz a hajad, nem könnyű leszedni a feketét.
4/7 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: kis korom óta hosszú a hajam, nem fogok tőle megválni, akkor inkább ilyen marad. :/
2. válaszoló: köszönöm szépen a választ. azt nem tudod véletlenül hogy kb. mennyibe kerülhet?
2012. jún. 14. 13:46
5/7 anonim válasza:
Az oxy reload kb. 3 eFt, fajtájától függően eltéréssel. Egy próbát megér.
6/7 anonim válasza:
colour b4 a dm-ben lehet kapni, kb 3500 Ft. Kiszedi a sötét festéket a hajadból :)
Keress rá!
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen.:) de ahogy elnezem a magyar nyari napfey is megteszi a hatasat. :) es meg ingyen is van.
2012. júl. 9. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!