Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS mit tegyek, hogy ne...

SOS mit tegyek, hogy ne lapuljon le a hajam?

Figyelt kérdés

A szokásos módon mostam és szárítottam, mégis lelapul, és holnap filmforgatáson statisztálok! És nagyon bénán lelapul a hajam :((

Megmostam újra, hajhab sem segített :(((

2012. júl. 16. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Gumizd fel fejed tetejére FINOMAN a hajad,nekem szokott segíteni :D
2012. júl. 16. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy szoktam hajmosás után, hülyén nézek ki, de tényleg segít.. De most nem jött be, pedig délután 5-kor mostam meg, és azóta fel volt gumizva
2012. júl. 16. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Én hajmosás után hajhabot szoktam rátenni, majd felgumizni a fejem tetejére pár órára, de amikor úgy mosok hajat, akkor egy egész éjszakára fel van gumizva és másnapra olyan szép dús, mellesleg nagyon tartós is :)
2012. júl. 16. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Tupírozd meg egy kicsikét és hajlakk de nem sok mert akkor zsírosnak hat
2012. júl. 16. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Minimális hajlakk is bezsírosítja és összeragasztja a hajam, nem is használom soha..

Mind1, majd reggel korán kelek, és meglátom..

Különben azt hittem, ez a felgumizós módszer csak nálam van :D Mondjuk én azért kezdtem, hogy a nagy hajam ne melegítsen éjjel, meg ne kapjam be alvás közbe:P

2012. júl. 16. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is azért kezdtem, aztán észrevettem reggel, hogy milyen jó tartása lett. Megtetszett és rászoktam :P :D
2012. júl. 16. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Jaja, pontosan velem is így volt :D
2012. júl. 16. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
Én megtéptem magamnak borotvával. Szerintem tépesd meg.
2012. júl. 16. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!