Nem tudom, hogy a hajfestések között mennyi idő telhet el, befesthetem már akár most is 1 héttel az előző festés után, vagy várjak vele még?
Figyelt kérdés
Egy hete, hogy másodszorra festettem a hajam világos kasmírbarnára. Ez a másodszori festés nem lett olyan mint az első. Az első festésnél is sötét barnára sikerült, de jó lett, tetszett, csak most valahogy nem olyan az árnyalat, és sötétebb is mint amilyen az elsőnél volt.
Vettem egy világosabb színt, sötét szatén szőkét. Nem tudom, hogy a hajfestések között mennyi idő telhet el, befesthetem már akár most is 1 héttel az előző festés után, vagy várjak vele még?
2009. júl. 13. 14:45
1/1 anonim válasza:
Szerintem 1-2 hetet még várnod kéne vele, nem tesz jót a hajnak a gyakori festés !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!