Lehet hogy attól változott egy kicsit meg az arcom?
Figyelt kérdés
leégtem a napnon és bekenegettem arckrémmel , és nagyon jó volt az érzése a bőrömön, és nem is hagytam abba a kenegetést , és most azt vettem észre mintha egy kicsit szebb lenne az arcom , és nem lenne annyira sok pattanásom!
lehet hogy attól van , sőt? ez csökkenti a pattanások számát és a pirosságot is megszüntetei?
2012. júl. 14. 21:34
1/3 anonim válasza:
A nap ami jót tesz a bőrnek, leszárítja a pattanásokat, meg az hogy barnultál, tehát a pirosság sem üt el annyira az arcod színétől.
2/3 anonim válasza:
Hát van egy rossz hírem: a nap nem fogja a bőrtípusodat megváltoztatni. Egyrészt kicsit szárít, így most eltűntek a patik, ráadásul a napsütés hatására a bőr vastagabbá is válik, de ahogy visszanyered az eredeti színed, kijön majd újra.
Inkább bőrgyógyásszal kezeltesd a bőröd, mint hogy napon égesd!
3/3 A kérdező kommentje:
nem azért égtem meg mert napozni szerettem volna, hanem egyáltalán nem is szerettem volna napozni , csak véletlenül égtem meg!
2012. júl. 15. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!