Szerintetek nem változott meg kicsit Lady Gaga?
Figyelt kérdés
Poker Face klipben:
Bad romance klipben:
ez mitől lehet, smink, drog, vagy nem is ugyan az a nő játsza lady gaga szerepét mint aki régen?
2010. jún. 17. 15:20
1/14 anonim válasza:
Ugyanaz a nő mindkét képen csak a sminkelés más..Egy smink teljesen más arcot tud produkálni..
2/14 anonim válasza:
én is ezen gondolkoztam :O . olyan hirtelen változott meg,akkor még sokkal visszafogottabb voltés szebb is.de a mostani -alejandro- című videójában hihetetlen milkyen provokatív lett.
4/14 anonim válasza:
Ja,sokkal rondább lett,pedig előtte se volt valami szép.
A fogyástól is lehet,meg nincs fufruja,és a smink.
5/14 A kérdező kommentje:
megnéztem az alejandro c. klipjét és ott meg úgy néz ki majdnem mint a poker face-ben : \ durván tudja változtatni a külsejét ez a nő...
2010. jún. 17. 16:13
6/14 A kérdező kommentje:
mármint az elején néz ki csak úgy :S
2010. jún. 17. 16:15
7/14 anonim válasza:
szerintem a smink meg a haj is sokat számít,meg azt hallottam,hogy volt plasztikai műtéte is..
8/14 Thurston válasza:
Mindig is így nézett ki (szarul), csak a Poker Face klijpében még jobban megcsinálták. Dehát ez látszik is... Kábé mintha egy maszk lenne rajta.
9/14 anonim válasza:
de most őszintébe ki nem szarja le azt, hogy változik-e lédi gaga....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!