Ciki a paróka vagy nem?
A téma az alábbi képen látható paróka, csak épp nem ilyen sötét színben, hanem platinaszőkében, de ugyanez a hossz. Szóval, szerintetek ciki ilyen parókát viselni? Mi van ha mondjuk valaki észreveszi, hogy nem igazi hajból van, hanem műanyagszálas az egész? Nemrég beszereztem egyet, és nem merem addig az utcán is hordani, amíg nem vagyok "biztos" mások véleményében. Köszi a válaszokat :)
hát ebbe a színbe nem feltünő, platinaszőkébe nem tudom. Milyen a természetes hajszíned?
Én nagyon sokszor kiszúrom a parókát, műhajat. A parókák mindig fényesebbek , mint az eredti haj. De nagyon kevesen vannak, akik ezt észreveszik.
De miért akarsz parókát? tudom magánügy, csak gondoltam megkérdezem ha nem baj :)
Én is kiszúrom általában a parókát, mert fényesebb.
Szerintem amúgy felveheted, ha szeretnéd. De ha nincs rá nagy szükséged, akkor felesleges parókát hordani.
Próbáld fel, és nézzétek meg napfényben is, mennyire csillog. Lehet találni olyanokat is, amiken nem látszik, hogy mű.
szerintem gáz.
hamar kiszúrható,plusz ha jön egy nagyobb szél akkor lefújja XD meg ha esetleg hajtépkedésbe bonyolódtok egy csajjal..na mind1 a lényeg szerintem hogy nem szép,nem praktikus,nem divatos.
felveheted ha akarod, de aki ismerem téged és pl. találkozol vele egy szórakozóhelyen és a barátaid vagy olyan előtt, aki nem tudja, hogy paróka van rajtad, megemlíti, nekem egy kicsit olyan ciki lenne :-)
De mind ez csak vélemény volt, és nem csak részemről, mertlátom azért voltak válaszolók. Vedd fel, és sztem a barátnőidet kérdezd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!