Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki a paróka vagy nem?

Ciki a paróka vagy nem?

Figyelt kérdés

A téma az alábbi képen látható paróka, csak épp nem ilyen sötét színben, hanem platinaszőkében, de ugyanez a hossz. Szóval, szerintetek ciki ilyen parókát viselni? Mi van ha mondjuk valaki észreveszi, hogy nem igazi hajból van, hanem műanyagszálas az egész? Nemrég beszereztem egyet, és nem merem addig az utcán is hordani, amíg nem vagyok "biztos" mások véleményében. Köszi a válaszokat :)

[link]

2009. júl. 13. 03:40
 1/9 anonim ***** válasza:

hát ebbe a színbe nem feltünő, platinaszőkébe nem tudom. Milyen a természetes hajszíned?

Én nagyon sokszor kiszúrom a parókát, műhajat. A parókák mindig fényesebbek , mint az eredti haj. De nagyon kevesen vannak, akik ezt észreveszik.

De miért akarsz parókát? tudom magánügy, csak gondoltam megkérdezem ha nem baj :)

2009. júl. 13. 06:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem személy szerint nem tetszik :) nem vennék fel parókát max szilveszterkor mer akkor poén :D (vagy ha isten ments beteg lennék és nem lenne hajam)
2009. júl. 13. 07:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is kiszúrom általában a parókát, mert fényesebb.

Szerintem amúgy felveheted, ha szeretnéd. De ha nincs rá nagy szükséged, akkor felesleges parókát hordani.

Próbáld fel, és nézzétek meg napfényben is, mennyire csillog. Lehet találni olyanokat is, amiken nem látszik, hogy mű.

2009. júl. 13. 07:12
 4/9 anonim ***** válasza:
35%

szerintem gáz.

hamar kiszúrható,plusz ha jön egy nagyobb szél akkor lefújja XD meg ha esetleg hajtépkedésbe bonyolódtok egy csajjal..na mind1 a lényeg szerintem hogy nem szép,nem praktikus,nem divatos.

2009. júl. 13. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem vennék fel parókát, csak ha kihullana az igazi hajam. Lehet nagyon jókat kapni, amin nem látszik, hogy nem igazi, de vannak gagyik is, amit egyből kiszúr az ember. Nekem a hosszabbított hajnál is feltűnik, hogy nem természetes. Persze ha jót veszel, akkor nem fog annyira látszani, hogy mű. :)
2009. júl. 13. 14:57
 6/9 A kérdező kommentje:
egyébként nagyon sötét a hajam és rövid is, ráadásul nagyon lassan nő, ezért gondoltam arra, hogy néhány alkalommal, amikor mondjuk a barátnőimmel elmegyünk ide-oda, akkor viselném, egyébként köszönöm az eddigi válaszokat :)
2009. júl. 13. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:

felveheted ha akarod, de aki ismerem téged és pl. találkozol vele egy szórakozóhelyen és a barátaid vagy olyan előtt, aki nem tudja, hogy paróka van rajtad, megemlíti, nekem egy kicsit olyan ciki lenne :-)

De mind ez csak vélemény volt, és nem csak részemről, mertlátom azért voltak válaszolók. Vedd fel, és sztem a barátnőidet kérdezd ki :)

2009. júl. 13. 16:21
 8/9 A kérdező kommentje:
kb. ugyanolyan színű szőke mint Lady GaGa haja, és ugyanolyan hosszú is, ebay-en vásárolt cucc, hajhálóval meg mindennel... köszönöm az eddigi válaszokat :)
2009. júl. 13. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem ebben a színben tetszik, talán a másikban is jó. De ismerősök előtt nekem kicsit ciki lenne...bár már én is gondolkoztam rajta, mert hullott a hajam, és féltem, hogy majd lehet hogy szükség lesz rá. De akkor mindenképp olyat vettem volna, ami hasonlít az eredeti hajamra, színre, hosszra...Amúgy ha le/vagy félrecsúszik, és mások is látják, akkor az igazán ciki.
2009. júl. 14. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!