SOS! Ilyen hajat hogyan tudnék csinálni magamnak? [paróka nélkül. :D]
magadnak,szerintem a wcpapír-guriga trükkel,nem tudom ismered e:)...
Amire feltekerik a wcpapírt az betekered egy réteg alufóliával,vagy darabokra felvágsz egy alufólia hengert és azokat egy egy rétegel összetekered és rengeteg alufőlihernyót csinálsz,hosszúakat!!
vizes hajra feltekered az alufóliával bevont kartonhengert és a hernyót a hengerbe dugod és össze/le fogatod vele a hajadat!
Nehéz így elmagyarázni,remélem érted:)
picit száríts meg de csak annyira hogy ne folyjon a víz belőle!
Utána abban is aludhatsz!,hagyd hogy megszáradjon,ne nyúlj hozzá!!
Még nem ismertem azt a gurigás megoldást, biztos hatásos.
Nekem több fodrász van a családban, és színházi fodrászokat is ismerek. Ezért inkább csak fordászeszközökkel való megoldást tudok ajánlani. Ha rövidebb a hajad, akkor hajcsavaróval meg tudod csinálni. A lényeg, hogy extra vagy ultraerős hajhabot kell hozzá használni. Egy másik megoldás a besütés. Ezt hosszabb hajnál is simán meg lehet oldani, bár rongálja a hajat a nagy hő. (Én gyakran csavarózni szoktam a hajamat, és hasonlóan néz ki több napig, mint a képen, és nem is káros.) Ha tartósan szeretnéd a göndörséget, akkor csak daueroltatni tudod. A fodrász biztos, hogy simán megcsinálja Neked ilyenre a hajadat hosszútávra.
A profi megoldáshoz ilyen hajlékony csavarók kellenek:
Ezt ceruzákkal is meg lehet csinálni. Vizesen dörgölj bele hajhabot, tekerd fel és szárítsd meg alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!