Miért hullik a hajam?
Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy 1 hónapja ritkább a hajam megkérdeztem anyumat és unokatesóimat is de ők azt mondták,hogy nincs semmi fésülésnél és hajmosásnál sincs semmi baj de én úgy érzem,hogy ritka. Kb. 2-3 hónapja volt 2 oldalt egy dudor a nyakamnál mentem dokihoz azt mondta semmi bajom
elmúlik labort is csináltattunk ott sem volt semmi baj. Akkor mi lehet a bajom?
2012. júl. 14. 12:40
1/3 A kérdező kommentje:
Ja még annyi,hogy lehet,hogy kopaszodom és kopasz leszek?
2012. júl. 14. 12:43
2/3 anonim válasza:
Ha fésülködésnél és hajmosáskor nincs látható bizonyítéka vagy nem találsz hajcsomókat a párnádon nem hiszem, hogy lenne ilyesfajta problémád. Aztán lehetséges, hogy idővel megjelennek, mert igazából nem látom át a valódi helyzetedet az írásod alapján. Lehetséges, hogy a stressz vagy rossz táplálkozás okozza. A két csomóról annyit, hogy ha a bőröd alatt mélyen található és fájdalmasak (voltak), akkor lehet, hogy nyirokcsomókról van szó, amik valamilyen fertőzés jeleznek a testedben. Ha viszont feltűnő akkor lehet, hogy jóindulatú elváltozások a zsírszövetedben, amik könnyen eltávolíthatóak. Persze ilyen csomókkal kapcsolatba száz meg száz rémes betegséget fel lehet sorolni, de semmiesetre se egyből rosszra gondolni, de jól tetted, hogy orvoshoz fordultál vele. Viszont ha laborodban nem lelhető fel semmi elváltozás nem kell megijedni. Biztos vagyok hogy egy másik étrenddel és kevesebb stresszel egy kettőre helyre jön az állapota.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia
Igen elég rosszul táplálkozok és stresszes is vagyok.
Szerinted ugye nem leszek kopasz?
2012. júl. 14. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!