Elég pattanásos az arcom tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék sok pénzt rááldozni a külön fajta krémekre tudtok olyan bőr ápolási módot mondani amit otthon is el tudok készíteni?2012. júl. 13. 14:21
1/4 anonim válasza:
Sok folyadék / VÍZ,ÁSVÁNYVÍZ / Kerüld a csokit, olajosmagvakat.
2/4 anonim válasza:
mézet kenj az arcodra (szárít). aztán kristálycukorral dörzsöld le (bőrradír) én így szoktam, bár nekem nem patis a bőröm, de így neked is leszedi a felső réteget, azaz megszellőzteti a bőröd :D
3/4 Tiferet válasza:
Sok ásványvíz, semmi cukros üdítő. Már ettől szebb leesz a bőröd kb 2-3 hét alatt. Semmi csoki, chips, vagy zsíros kaja. Ez így semmibe nem kerül.
Ja, és a legjobb: sok szex! :)
4/4 anonim válasza:
Akármiket is írnak a méregdrága kozmetikai cikkek reklámjába, krémekkel nem tudod eltüntetni a pattanásokat. azok először is egy életkor sajátosságai. Másodszor valamilyen gennyes kis gócok, ami azt jelenti, hogy a gennyesedés okát kell eltüntetni. A nekem bevált módszer: a pattanást hagyd teljesen "beérni", utána nagyon óvatosan nyomd ki (de ne erőből!!!, mert akkor csupa piros folt leszel), majd semleges illatú kölnivel kend be. Ez egyrészt fertőtlenít, másrészt szárít. Nekem nagyon nehéz volt, sőt nem is mindig sikerült kivárni, hogy teljesen beérjen egy-egy pattanás. Ha korábban hozzányúltam, meg is volt az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!