Az egyetlen hiba a külsőmmel, hogy pattanásos az arcom. Fiúk, titeket nagyon zavar, ha valakinek az?
Figyelt kérdés
Az arcom két oldalt, és a homlokom valami ilyesmi de ennél azért jóval enyhébb:
Nagyon csúnya? Nagyon zavaró?
16 L.
2012. jún. 15. 13:52
1/14 anonim válasza:
Igazából nem vonzó, de ha enyhébb akkor nem olyan nagy gond. Idővel elmúlik szerintem. Járj gyakran kozmetikushoz, szerintem megoldja.
3/14 anonim válasza:
Engem sem zavarna! Ismerkedés esetleg?
4/14 zseni001 válasza:
Igazából nem zavaró, de evvel el kell menni kozmetikushoz.
5/14 okoska31 válasza:
ez ám a magabiztosság! egyetlen hiba a külsőmmel, hogy pattanásos az arcom...
megnéznénk azért...:)
egyébként azon könnyen lehet segíteni: egyél kevesebb csokit, fűszert. ettől már múlnia kell.
6/14 anonim válasza:
fiuk azt irják hogy nem zavar? milyen jo érzés ezt olvasni. nekem is hibás a böröm nincs pattim de az orromon noncs hely annyi pici miteszer van meg egy kevés elöl
7/14 anonim válasza:
Én lány vagyok és borzasztóan szerelmes vagyok egy olyan fiúba akinek nem hibátlan a bőre. A barátnőim mindig kérdezgetik ,h h tetszhet hisz tiszta patti..de engem nem zavar mert nem az a lényeg és én úgy szeretem ahogy van!:)
8/14 anonim válasza:
Régen nagyon tetszett egy kisgólya csajszi, gyönyörű arca volt, de tele volt pattanásokkal. Egyáltalán nem zavart.
9/14 A kérdező kommentje:
Kozmetikushoz járok gyakran és sokféle kenőcsöm van rá, de nem igazán akar javulni... szóval nem ilyen válaszokat kérek, hanem inkább olyanokat, amik a kérdésemre válaszolnak! :) Köszi
2012. jún. 16. 17:33
10/14 anonim válasza:
Ez olyan dolog(mondjuk az elhízással szemben), amiről az ember általában nem tehet, meg idővel el is fog múlni, természetesen nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!