Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az egyetlen hiba a külsőmmel,...

Az egyetlen hiba a külsőmmel, hogy pattanásos az arcom. Fiúk, titeket nagyon zavar, ha valakinek az?

Figyelt kérdés

Az arcom két oldalt, és a homlokom valami ilyesmi de ennél azért jóval enyhébb:

[link]

Nagyon csúnya? Nagyon zavaró?

16 L.

2012. jún. 15. 13:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszike
2012. jún. 25. 13:31
 12/14 anonim válasza:

ezzel a problémával kozmetikus nem sokat tud kezdeni, inkább bőrgyógyászhoz kell menni. sajnos. (ez igazbáól nem a kérdezőnek sokkal inkább a sok okos válaszolónak szól)

és ha egy fiúnak tetszel, akkor nem fogják gátolni a pattanásaid. bár ez a mai 16éveseknél sajnos nem nagyon fordul elő. :/

2012. aug. 29. 15:03
 13/14 anonim válasza:
0%
'Az egyetlen hiba a külsőmmel, hogy pattanásos az arcom' Zavar e ha valakinek az? Az attól függ, hogy néz ki vele az illető! láttam már szuper csajt picit aknés arccal.. és te a közelébe se érsz.. még pattanás nélkül is átlagos alatt lennél, nem hogy pattanásokkal.. egyáltalán mi ez a haj a képen.. a fülbevalóról nem is beszélve? csöppet genetikai hulladéknak tűnsz, úgy hogy nagyon érdekes, hogy egyetlen hiba a külsőddel a pattanásos arcod.. Akkor fog elmúlni amikor egy reális önarcképet fel tudsz fogni magadról.
2014. máj. 16. 21:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Remélem, nem idén voltál magyarérettségin, mert úgy látom, a szövegértés nem annyira megy.:D

Ki mondta, hogy én vagyok a képen? Ezt google-ön találtam...

És valóban kicsit érdekesen van megfogalmazva a kérdés - 16 évesen írtam, most már a 19-et töltöm lassan -, úgy értettem, hogy az alakom vékony (genetikának köszönhetően), és mások állítása szerint a hajam, arcom, stílusom rendben van. Valóban egoizmusról árulkodik a megfogalmazás de hidd el hogy közelében sem vagyok annak!

2014. jún. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!