Az egyetlen hiba a külsőmmel, hogy pattanásos az arcom. Fiúk, titeket nagyon zavar, ha valakinek az?
Az arcom két oldalt, és a homlokom valami ilyesmi de ennél azért jóval enyhébb:
Nagyon csúnya? Nagyon zavaró?
16 L.
ezzel a problémával kozmetikus nem sokat tud kezdeni, inkább bőrgyógyászhoz kell menni. sajnos. (ez igazbáól nem a kérdezőnek sokkal inkább a sok okos válaszolónak szól)
és ha egy fiúnak tetszel, akkor nem fogják gátolni a pattanásaid. bár ez a mai 16éveseknél sajnos nem nagyon fordul elő. :/
Remélem, nem idén voltál magyarérettségin, mert úgy látom, a szövegértés nem annyira megy.:D
Ki mondta, hogy én vagyok a képen? Ezt google-ön találtam...
És valóban kicsit érdekesen van megfogalmazva a kérdés - 16 évesen írtam, most már a 19-et töltöm lassan -, úgy értettem, hogy az alakom vékony (genetikának köszönhetően), és mások állítása szerint a hajam, arcom, stílusom rendben van. Valóban egoizmusról árulkodik a megfogalmazás de hidd el hogy közelében sem vagyok annak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!