Mit tegyek h ne legyenek annyira tag porusaim az arcomon?
Figyelt kérdés
Olyan mintha "lkyukacsos" lenne az arcom!! Tagak a porusaim, pedig reggel is este is letisztitom rendesen, hideg vizzel, meg Nivea kremet hasznalok, szaraz a bortipusom.
Mit tehetek h ne legyen az arcom "lyukacsos"? Hogy egyenletes legyen az egesz arcomon a borom?
2008. máj. 4. 19:17
1/4 anonim válasza:
nekem jó volt a Garnier Pure zone arctisztító és tonik is. De az is sokat segített, hogy hetente kétszer gőzöltem az arcomat, utána letisztítottam, és nyers paradicsomszeleteket pakoltam a kritikus részekre. Nekem ez többet használt mint a drága kencék.
2/4 anonim válasza:
Én is így vagyok:(sajnos...voltam bőrgyógyászomnál és annyit mondott, hogy amiket árulnak pórusösszehúzó krémek meg egyebek az semirre nem jó mert a pórusokban nincsenek izmok és nem tudnak öszehúzódni!én alapozom de nem segit sokat:(
3/4 anonim válasza:
Sajna ez öröklött dolog, nekem is eza gondom.Nem lehet vele mit tenni...
4/4 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küzdök, és pont most akarom kipróbálni a mikrodermabráziót. Szerintetek, ez szükséges? Nincs más megoldás? Mert ez elég drasztikus, és azt sem tudom mennyire tartós megoldás. A szóban forgó kozmetikában még étrendkiegészítőket, és kiegészítő kezeléseket, pl. AHA savas kezelés is javasoltak. Előbb azért kipróbálom a gőzölést, meg a paradicsomot, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!