Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ettől egy idő után javulnának...

Ettől egy idő után javulnának a tág pórusaim?

Figyelt kérdés

Van ilyen Garnier roll-on-om.

[link]

eredetileg pattanásokra való, az van ráírva h 2 nap alatt leszedi azokat. azt tapasztaltam, hogy leszedi a legfelső hámréteget. főleg ha egy nap 2* is bekenem vele. próbáltam már kicsit nagyobb felületen is, nem lett tőle semmi bajom. A kérdés az lenne, hogyha rendszeresen használnám olyan területen ahol szörnyen kitágultak a pórusaim, a hámréteg folyamatos lehámlása miatt javulna a helyzet? Milyen időközönként használhatnám, hogy azért ne vigyem túlzásba?

2011. ápr. 5. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
a tág pórus genetikai adottság,szóval nem húzná őket össze.Szerintem ha nem kell,akkor ne kend az egész arcodra,mert nagyon kiszáradhat.
2011. ápr. 5. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
az elsőnek igaza van, ha ezzel kenegeted, még jobban fog zsírosodni a bőröd és még pattanásosabb lesz, mert a folyamatos szárítással a bőröd lipidrétegét és leszeded.
2011. ápr. 5. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!