Talp ápolás? LENT
Figyelt kérdés
Milyen gyakran szükséges lereszelni és hidratálni a talpat? Heti 1-2x szoktam, de csináltam egy hülyeséget, lecsipedtem az elhalt bőrt a talpamról, talán begyulladt, mer kicsit véres és fáj ha ráállok. Meddig tart míg begyógyul? Reszelni már nincs mit rajta, mert az fáj, csak hidratáló krémet rakok rá.Valami bevállt tanácsotok erre?2012. júl. 13. 03:24
1/2 anonim válasza:
soha nem reszeltem, hány éves vagy, ötven? Minden nap 2-3-szor kend be a kék tégelyes zsíros Nivea krémmel a sarkadat. Én a térdemet is szoktam. Hamar megpuhul tőle a bőr, nem kell reszelni. Ha mégis, akkor inkább pedikűrössel csináltasd.
2/2 anonim válasza:
Én havonta egyszer megyek pedikűröshöz.Az bőven elég,akkor ő speciális késsel tudja mennyit kell leszedni,reszelni,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!