Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Syoss hajfestékről mi a...

Syoss hajfestékről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Érdekelne a "csokibarna",és a "fagyos gesztenye" szín eredménye!Olyan lesz,mint a dobozon látható? Nemrég használtam egy habállagú festéket egy másik fajtából,ami a vártnál kb.4 árnyalattal sötétebb színt eredményezett,ezt a bajt szeretném máskor elkerülni,és úgy gondolom talán Syossal nem lenne ilyen probléma.
2012. júl. 12. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egy 3 hete festettem be syossal csokibarnára a hajam. Nagyon szép intenzív színe lett. Elötte loreallt használtam de syossnak sokkal szebbek a szinei:)Nekem kb olyan lett mint a dobozon de ez függ attól hogy most milyen színű a hajad. Meg nekem lorál hamar elkezdet kikopni meg vörösödni, a syossnak meg még mindig szép színe van csak kicsit engedett hajmosás után:))
2012. júl. 12. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem sötétszőke a hajam most,hogy már lekopott róla valamennyire az előző habállagú festék,de az eredeti hajszínem is olyasmi.Olyan vörösesbarnát szeretnék,mint a csoki,vagy a gesztenye.Egyszer az "aranyfényű sötétszőkét" használtam,és az tényleg olyan is lett a hajamon,mint a képen,de most sötétebbet szeretnék,remélem az is olyan lesz,és nem fekete,mint egyes hajfestékek.Kicsit jobban bízok a Syossban,mint bármi más festékben,mert egyszer használtam,és pozitívat tapasztaltam.
2012. júl. 12. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem világos barna volt a hajszínem és nem lett tőle fekete. Ha vörösest akarsz akkor szerintem inkább gesztenyével festess:)
2012. júl. 12. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké,köszi.Azt hiszem még világosabb is az az árnyalat,mint a csoki.
2012. júl. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!