Gesztenyebarna, hosszú a hajam, nem volt még teljesen soha festve, csak tincsek, most szeretném szőkére festetni, de nem a csúnya sárgásra, hanem lágyabb szőkésebbre. Mit ajánlottok? SÜRGŐS!
Megtudnám magamnak csinálni, mert fodrász elég borsos áron csinálná meg. Vajon ha fokozatosan egyre világosabb hajfestékeket rákennék, az elég lenne a szőkítéshez és a szín eléréséhez is? Szőkítőport nem szeretnék használni. Csak a hajfestékkel világosítani. Mit ajánlotok?
Ilyen színű hajat szeretnék az enyémből!
Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan tudom elérni??
Most ilyesmi a hajszínem, talán kicsit világosabb 1 árnyalattal:
festékkel nem lehet világosítani, csakis hidrogénnel vagy szőkítőporral tanuljátok már meg. ezer kérdés van itt, hogy csak festékkel hogyan lehet szőkíteni. szerintetek a sötétet befogja egy világos festék?
azt ajánlom spórold össze a pénzt, mert nagyon csúnyán befürödhetsz vele, ha magadnak kenegeted
Syoss világosító
10-0-t használtam én most.
most a sötétszőkés hajamat világosítottam vele, kicsit vöröses szőke lettem, kövinél már jó lesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!