Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti borotváljátok a karotokat?

Ti borotváljátok a karotokat?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy az emberek nagyon megosztóan vélekednek erről. Én eddig abban a hitben éltem, hogy az nem olyan terület, amit borotválni szoktak, viszont a barátom ezt természetesnek véli. Ti hogyan vélekedtek erről?

2012. júl. 12. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem borotválom mert szőke vagyok ás így nem nagyon látszik. De az egyik barátnőm elkezdte borotválni viszonylag hamar abba hagyta de most már kicsit férfiasabb lett a karszőre.
2012. júl. 12. 12:16
 12/15 sweetsugar ***** válasza:
Gyantázom,igaz nem erős és nem sötét színű,de engem nagyon idegesít:)
2012. júl. 12. 13:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem fekete hosszú szőrszálak voltak a karomon,eleinte csak gyantáztam(kicsit kikopott a szőr vagyis már nem olyan dús xd

de nem bírtam kivárni,hogy megnőjön akkorára amit lehet gyantázni,úgy borotválom és így szép sima:)

amúgy sokkal jobban érzem magam így,mindig szégyelltem és képes voltam nyáron 30 fokba is hosszú ujjú felsőbe lenni ..

15L

2012. júl. 12. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
én nem mert még közelről se lehet rajta a szőke pihéket észrevenni
2012. júl. 12. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:

engem nem zavar, sose szedtem még le .picit látszik, de a hajamon meg a szemöldök/szempillán kívül ez az egyetlen hely ahol van szőröm.

akit zavar szedje, de én nem érzem szégyennek hogy ott van. lábon meg hónaljon, intim területen annál gázabbnak érezném

2015. ápr. 2. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!