Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Srácok! Ti borotváljátok a...

Srácok! Ti borotváljátok a hónaljatokat? Szerintetek b*zis, ha le borotválva?

Figyelt kérdés

2012. jún. 21. 10:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%
Soha nem jutott eszembe borotválni a hónom alját. Hogy néz ki egy férfi szőrtelenül? Mint egy kemoterápiás...
2012. jún. 21. 11:10
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

én borotválom sztem nem meleges

csak épp így igényes

2012. jún. 21. 11:21
 3/19 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Csak manapság az a "divat", hogy borotváljad.
2012. jún. 21. 11:21
 4/19 A kérdező kommentje:
Az 1. kommentelővel.
2012. jún. 21. 11:22
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én lány vagyok, de szerintem egyáltalán nem b*zis. Ha valaki úgy érzi jól magát akkor borotválja le, ha nem szeretné, akkor nem borotválja. Ennyi.

Egyébként nekem jobban tetszik szőr nélkül.

2012. jún. 21. 11:23
 6/19 anonim ***** válasza:
48%
Pff, miféle "divat"? :o))) Divat egy uszkárt lenyíratni, olyan kis pamacsos idiótára, amilyenre a gazdikája szeretné. De egy hím oroszlánt??? Vagy egy medvét?? Milyen hülyén nézne ki?? Ugyan már... Aki divatból lenyíratja magát, az egy hal.
2012. jún. 21. 11:24
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem bzis:) Nekem úgy is tetszik
2012. jún. 21. 11:39
 8/19 anonim ***** válasza:

A b*zisság nem itt kezdődik. Ha már a karját, lábát, hasát is borotválja, na az már b*zis. :DD

Nekem mondjuk jobban tetszik, ha szőrteleníti a pasi a hónalját. Vagy legalább vágja rövidre.

2012. jún. 21. 12:01
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
Az itteni véleményekből is látszik, hogy manapság a lányok egy része a férfiatlan férfiakat szereti, valamiért ez a stílus áll közelebb hozzájuk. Nincs ezzel mit kezdeni, nekik ezt tetszik, a kereslet meg kiváltja a kínálatot. Nyilvánvaló, hogy a férfias férfi alapból szőrös, nem hord csillogó ködarabokat a fülecskéjében, nem festi a körmét, nem kenegeti maszatokkal magát, stb. de ha a lányok a faggyúzott hajú (ellentétben a mosott hajúval) metroszexuálisokat szeretik, akkor olyanná kell válni, ha valaki ilyen lányokkal akar ismerkedni. Megjegyzem, én a magam részéről maradnék a valódi férfiaknál és a valódi nőknél, de ez nyilván a magánvéleményem.
2012. jún. 21. 12:09
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Na várjunk! Szerintem nem b.zis, az én barátom egyáltalán nem b.zis, nincs köves fülbevalója, nem kenegeti az arcát, még csak hidratálás céljából sem, nem jár kozmetikushoz, pedikűröshöz, Nem hord papucsot vagy szandált, mert szerinte az is béna, nem hord színes (lila, rózsaszín, piros, narancs színű)ruhákat, de a hónalját ő is borotválja, és egyáltalán nem néz ki b.zinak, mert a lábát karját mellkasát hasát nem szőrteleníti, csak így egyszerűen, higiénikusabb és egyszerűbb, egy szőrös hónalj hamarabb büdibb lesz. Próbáljátok ki egyszer! Remélem senkit nem sértettem meg, ez csak az én véleményem!
2012. jún. 21. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!