Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrász milyen módszerrel...

Fodrász milyen módszerrel szőkítené a hajam?

Figyelt kérdés

Most volt másodszor melírozva a hajam, a port keverte össze oxival asszem, ilyen lila trutyi lett.

Most rámjött hogy én teljesen szőke hajat szeretnék, olyat amilyennek az az anyag leszívta.

Ha legközelebb megyek hogy legyen teljesen szőke, csak befesti egy hasonló ősz-szőke színnel, vagy azzal a keverékkel szívja le?

Ez a leszivatás nem károsít jobban mint a festék?

2012. júl. 11. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
na jóó van:DDÉn tegnap voltam fodrásznál h a melírozott hajamat fesse be teljesen szőkére,ugyan úgy voltam vele,mint te,erre sárga lett:DDMost itt szenvedek vele:D
2012. júl. 11. 21:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint neked festette.... én is ettől tartok, hogy festékkel nem érem el ezt a szép színt, amit a melírral....
2012. júl. 11. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Minden attól függ, milyen a kiindulási alap, tehát mennyire sötét a hajad. Ha szőke, akkor elég festékkel világosítani, ha sötétebb, akkor kell hozzá szőkítő.

Előző válaszolónak is azért lett sárgás az eredmény, mert sötétebb a haja eredetileg, mint amennyiből a festék szép szőkét tud "csinálni".

2012. júl. 12. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!