Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Szerintetek örültség?

Lányok! Szerintetek örültség?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy most van fennt póthajam de ez tönkre ment mert nem volt igazán jó haj.Így utólag rájöttem.Ezt le akarom szedetni és rakatni akarok fel másikat.Amit már meg is néztem és nagyon jó haj 7*.garancia is van rá.Csak még azt nem tudom,hogy megéri-e?Mert ezt kint raknák fel és hát egy kicsit(nagyon)drága.nem szeretném le írni forintba,de euróba körülbelül:1300 EU.Szerintetek jó ötlet vagy hadjam az egészet?amúgy vállig érö a hajam.
2012. júl. 11. 14:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a nagytöbbség kifejtette a véleményét, az már a te gondod, hogy a mondatból nem tudod kivenni, hogy mi jelenti az IGENt és mi jelenti a NEMet. Szóval nem is tudom eldönteni ki itt a gyagyáska :)
2012. júl. 11. 15:14
 12/22 A kérdező kommentje:
Lúzerek!hát persze itt nem adnak normális válaszokat.(gyagyások)Vagy (analfabéták)Ez egy egyszerü kérdés volt.
2012. júl. 11. 15:32
 13/22 anonim ***** válasza:
ha van rá pénzed akkor csináltasd meg:) bár szerintem olcsóbban is lehet találni, de a te dolgod!! :)
2012. júl. 11. 15:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Ugyan mire írígykednénk? A plazacicusmivoltodra? A szépségedre biztos nem, mert ha AZ lennél nem kellene a pótszôr a fejedre. Vagy a pénzedre gondolsz? Biztosan sokat dolgoztál érte, ezért azt nem írígylem.:)
2012. júl. 11. 15:37
 15/22 A kérdező kommentje:
:(((((Szégyen a TROLLOK:)
2012. júl. 11. 15:44
 16/22 anonim ***** válasza:

Ostobaság lenne ennyi pénz kiadnod póthajra. Már 60-100.000 Ft körüli hajak is jó minőségűnek számítanak.

Biztosan a haj minőségével volt gond,nem pedig azzal, hogy nem ápoltad megfelelően?

2012. júl. 11. 15:45
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem, ezek a válaszok neked miért nem jók?

Mindenki adott egy választ, hogy szerinte hülyeség-e vagy sem, és kifejtette hogy miért nem, hátha ezzel segítenek neked, te meg itt lelúzerezed meg legyagyásozod őket? Mégis ki a francnak képzeled te magad?:)

Attól, hogy neked póthajad van (ami mellesleg nem tesz szebbé), meg esetleg pénzed, még nem te leszel itt a jani, hogy mindenkinek beszólogass... Egy kicsit gondolkozz már el, akik írtak csak segíteni akarnak neked, hogy rendesen gazdálkodj a pénzeddel, te meg lehordod őket.

Egyébként IGEN, az. Az emberek nem a hajad miatt fognak szeretni, de most már azt is tudjuk, hogy nem is az eszed miatt.;)

2012. júl. 11. 15:45
 18/22 A kérdező kommentje:
Csak az írjon akinek van tapasztalata a póthajról!!!!!!!!!!!
2012. júl. 11. 15:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk az tény hogy drága...Ha van rá pénzed akkor csináltasd mert akkor biztos hogy jó minőségű hajat kapsz és nem kell kínlódni a rossz minőségekkel.

Félre téve azt hogy ez ennyire drága és csak azt nézni hogy ez drágább és jobb a minősége mint a mostaninak akkor megéri megcsináltatni.

Remélem ez a válasz már normálisnak számított.

2012. júl. 11. 16:27
 20/22 anonim ***** válasza:
1300 EURÓÓÓ? te jól vagy? Magad kerested meg a pénzt rá? akkor hajrá. Egy átlag ember majd' féléves fizetése neviccelj már! Még jó hogy őrültség. Összetenném a két kezem, szívemet az ég felé fordítanám és elmondanák 100 Miatyánkat ha 1300 eurom lenne
2012. júl. 11. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!