Olívaolaj a hajon. Tapasztalatok? Ötletek? Mindent várok!
Figyelt kérdés
Nagyon sokat olvasok arról hogy az olívaolaj milyen jót tesz a hajnak.
Én most hezitálok hogy mit vegyek a hajamra, olívaolajat vagy valami jobb pakolást, pl kallost, mert egyszerre egyet érdemes rendszeresen használni a hatás erősítése miatt. Mit javasoltok? Annyi jót olvasok az olívaolajról, tényleg olyan csodaszer?
úú.. nekem rossz tapasztalatom van vele nagyon! Egyszer kipróbáltam, úgy ahogy írták egy újságba, lehet hogy én rontottam el valamit, de több mint 1 hétig minden nap megmostam és zsíros-olajos és olivaszagú (!!!) volt! visszagondolni is rémes rá!
2009. júl. 12. 19:24
12/20 anonim válasza:
Miután megmostam a hajam Olívaolajos pakolás után én nem éreztem az illatát utána...
Egyébként szerintem jó! Pont ma néztem neten, hogy 1 db tojássárgáját+1 evőkanál Olívaolajat ha összekeverünk az még jobb! Mert a tojástól elvileg fényes lesz a haj!
Majd holnap délután kipróbálom! :)
Egyébként a haj tövére közvetlenül azért ne kenj az olajból, nehogy hamarabb zsírosodjon!
2009. júl. 12. 22:56
13/20 anonim válasza:
nekem jó
2010. máj. 30. 13:54
14/20 anonim válasza:
Én hétvégente szoktam bedörzsölni a fejbőrömbe és a haj végeimet is be szoktam kenni vele.Egész hétvégén zsíros hatású az egész fejem XD De nem baj...hisz nem megyek sehová.És van ideje hatni, bár azért mindennek van határa, csak én az a "biztos, ami biztos" ember vagyok XDD Elég finom tapintású lesz tőle a hajam:) 2x szoktam samponnal átmosni és nekem nem zsíros utána.
2010. okt. 31. 23:20
15/20 anonim válasza:
ricinus olaj+olivaolaj felmelegítve mikróba, hajadra egy éjszakára és ámulsz :D
2011. aug. 30. 02:49
16/20 anonim válasza:
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy nedves, vagy inkább száraz hajra rakjam az olajat?
2011. dec. 30. 05:40
17/20 anonim válasza:
száraz!
2012. júl. 7. 15:34
18/20 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom még aktuális-e de azért leirom...használhatsz a hajadra olivaolajat,ricinusolajat nyugodtan..nekem is száraz a hajam és festetem is (szökére)..ami nekem igazán bejött azaz elseve egyik terméke amit mindjárt linkelek Neked :)száraz és nedves hajra is kenheted leöbliteni nem kell :)én ezt mindig hajvasalás után szoktam rátenni és tényleg nagyon gyorsan és szépen helyre hozta:)
Szerintem bőven elég a töredezettebb részekre kenni.Én úgy szoktam,hogy normálisan megmosom a hajam,majd teszek hajbalzsamot,azt lemosom.Kifésülöm a hajam és a végére,meg ott ahol szárazabb bekenem olívaolajjal.Egy-két óra múlva lemosom,nekem bevált így.
2012. okt. 9. 10:27
20/20 anonim válasza:
Az én hajam könnyen zsírosodik sajnos, de én is kenek rá néha extra szűz olívaolajat, hogy ápolja a hajvégeket. Ha rendesen megmosom utána a hajam, semmi gond nincs, teljesen kijön belőle. (amúgy meg alapszabály, hogy a hajat kétszer kell megmosni és nem higított samponnal, a második sampon adagot pedig 5 percig rajta hagyni, utána jöhet a balzsam.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!