Olívaolaj a hajon. Tapasztalatok? Ötletek? Mindent várok!
Nagyon sokat olvasok arról hogy az olívaolaj milyen jót tesz a hajnak.
Én most hezitálok hogy mit vegyek a hajamra, olívaolajat vagy valami jobb pakolást, pl kallost, mert egyszerre egyet érdemes rendszeresen használni a hatás erősítése miatt. Mit javasoltok? Annyi jót olvasok az olívaolajról, tényleg olyan csodaszer?
Előzőnek: és nem lesz zsíros tőle a hajad? Hányszor kell megmosnod utána, hogy teljesen kimenjen belőle az olaj?
Mert én is gondolkodom ezen, mert már nagyon rá férne a hajamra...:S
a ricinus olaj jobb a hajra(gyógyszertárba lehet kapni) és állítólag még nő is tőle.
Én ezt a pakolást szoktam a hajamra tenni:
3-4 kávéskanál ricinus olaj+ 1 tojás+ 1 citrom leve+ 1kávéskanál méz
Ezt a pakolást egy óráig szoktam a hajamon hagyni jól bebugyolálva utána megmosom.(Nekem ezt fodrász ismerősöm ajánlotta)
És a citrom nem tesz rosszat a hajadnak?
Én amúgyse mernék rá sitromot tenni, mert fekete festett, és félek hogy fakulna.
Nekem semmi más gondom nincs a szárazságon kívül, ezért félek a citromtól mert ahányszor akár bőrön használtam nekem szárított, meg mint említettem a hajszínem miatt.
Egy barátnőmnek iszonyúan ki volt szikkadva a haja és az olítaolaj csodát tett vele, azért gondoltam itt is utánnanézek mielőtt veszek 2 litert.. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!