Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olívaolaj a hajon. Tapasztalat...

Olívaolaj a hajon. Tapasztalatok? Ötletek? Mindent várok!

Figyelt kérdés

Nagyon sokat olvasok arról hogy az olívaolaj milyen jót tesz a hajnak.

Én most hezitálok hogy mit vegyek a hajamra, olívaolajat vagy valami jobb pakolást, pl kallost, mert egyszerre egyet érdemes rendszeresen használni a hatás erősítése miatt. Mit javasoltok? Annyi jót olvasok az olívaolajról, tényleg olyan csodaszer?

2009. júl. 12. 01:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szep tole a hajam, hetente egyszer alkalmazom, egesz ejszakara. Felkenem a hajamra, huzok ra egy zuhanysapkat, letakarom a parnamat egy torolkozovel es ugy alszom. Reggel pedig hajmosassal inditok. Jelentosen szepult tole a hajam, ugyhogy szerintem megeri. :)
2009. júl. 12. 01:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek: és nem lesz zsíros tőle a hajad? Hányszor kell megmosnod utána, hogy teljesen kimenjen belőle az olaj?

Mert én is gondolkodom ezen, mert már nagyon rá férne a hajamra...:S

2009. júl. 12. 02:10
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Hat, a mosas resze nem egy leanyalom, nagyon alaposan ki kell mosni (derekig ero hajam van). :S Alapbol csak 1-szer szoktam sampont tenni a hajamra, azt is higitva, hat mikor olajos a hajam, akkor 2-szer teszek, es nem higitom. Igy kibirhato.
2009. júl. 12. 02:40
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Ja, es nem zsirosodik tole a hajam.
2009. júl. 12. 02:40
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is kipróbáltam,nekem nem jött be.Nem nagyon sokat kentem rá,mégis 2x kellett megmosnom,és még másnap is.
2009. júl. 12. 10:46
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

a ricinus olaj jobb a hajra(gyógyszertárba lehet kapni) és állítólag még nő is tőle.

Én ezt a pakolást szoktam a hajamra tenni:

3-4 kávéskanál ricinus olaj+ 1 tojás+ 1 citrom leve+ 1kávéskanál méz

Ezt a pakolást egy óráig szoktam a hajamon hagyni jól bebugyolálva utána megmosom.(Nekem ezt fodrász ismerősöm ajánlotta)

2009. júl. 12. 13:41
 7/20 A kérdező kommentje:

És a citrom nem tesz rosszat a hajadnak?

Én amúgyse mernék rá sitromot tenni, mert fekete festett, és félek hogy fakulna.

2009. júl. 12. 15:14
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem a citrom azért jó mert ha zsíros a hajad vagy gyorsan zsírosodik akkor nem fog olyan gyorsan zsírosodni.,mert a citrom kiszivja(nekem pl ezért jó) de ki is lehet hagyni a pakolásból.
2009. júl. 12. 15:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
A citrom csodát tesz a korpás hajjal!
2009. júl. 12. 15:40
 10/20 A kérdező kommentje:

Nekem semmi más gondom nincs a szárazságon kívül, ezért félek a citromtól mert ahányszor akár bőrön használtam nekem szárított, meg mint említettem a hajszínem miatt.

Egy barátnőmnek iszonyúan ki volt szikkadva a haja és az olítaolaj csodát tett vele, azért gondoltam itt is utánnanézek mielőtt veszek 2 litert.. : )

2009. júl. 12. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!