Mit ajánlanátok?
Azt mondják, az olajosakat nem jó a hajtövekre, fejbőrre is rákenni, inkább csak a haj hosszára, mert ahogy írod, zsírosíthatja, de én eddig mindig úgy csináltam, és nem lett zsíros. De persze ez biztos alkati kérdés is, függ a haj típusától stb.
Szerintem önmagukban is jók ezek az anyagok, de én általában keverni szoktam, múltkor úgy csináltam, hogy 1 ek tejföl + 2 db tojássárgája + 2 ek olaj. A mostanit meg úgy keverem össze, hogy 1 kis kávéscsészényi méz, ami megmaradt + 2 tojássárgája. :)
Ja, a tojássárgáját belekeverheted "rendes" hajbalzsamba vagy hajpakolásba is. De azt nem tudom, hogy utána elég-e az öblítés, vagy újra meg kell mosni. A tojás miatt én azért megmosnám. :)
És szoktak még ajánlani ecetet, főleg almaecetet, ami állítólag puhává és fényessé teszi a hajat.
Meg volt itt a fórumon, aki sima testápolóval kente be, rajta hagyta egy éjszakát, és reggel lemosta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!