Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A hajam száraznak tűnik és mindig szét állnak a szálak (még ha lakkozom akkor is) mit ajánlanátok ne tűnjön száraznak? Szép, selymes , egészségesnek tűnő hajat szeretnék.

2012. júl. 10. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Házi hajpakolások: olivaolaj, ricinusolaj, méz, tejföl stb. Én ma éjszakára fogom feltenni a mézeset. :)
2012. júl. 10. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
attól félek h ezektől zsíros lesz hajam....amúgy csak simán rákenem vagy keverni kell valamivel?
2012. júl. 10. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt mondják, az olajosakat nem jó a hajtövekre, fejbőrre is rákenni, inkább csak a haj hosszára, mert ahogy írod, zsírosíthatja, de én eddig mindig úgy csináltam, és nem lett zsíros. De persze ez biztos alkati kérdés is, függ a haj típusától stb.

Szerintem önmagukban is jók ezek az anyagok, de én általában keverni szoktam, múltkor úgy csináltam, hogy 1 ek tejföl + 2 db tojássárgája + 2 ek olaj. A mostanit meg úgy keverem össze, hogy 1 kis kávéscsészényi méz, ami megmaradt + 2 tojássárgája. :)

2012. júl. 10. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja, a tojássárgáját belekeverheted "rendes" hajbalzsamba vagy hajpakolásba is. De azt nem tudom, hogy utána elég-e az öblítés, vagy újra meg kell mosni. A tojás miatt én azért megmosnám. :)

És szoktak még ajánlani ecetet, főleg almaecetet, ami állítólag puhává és fényessé teszi a hajat.

Meg volt itt a fórumon, aki sima testápolóval kente be, rajta hagyta egy éjszakát, és reggel lemosta.

2012. júl. 10. 21:43
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 11. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!