Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Én vagyok nagyon béna, vagy a...

Én vagyok nagyon béna, vagy a gyanta volt rossz? Milyen hideggyantát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Vettem hideggyantát néhány hete, joana sensual a neve.

Néhány napja nem borotváltam a hónaljamat, úgyhogy gondoltam kipróbálom a gyantát. Úgy éreztem, elég hosszú hozzá a szőr. Ahogyan a papíron írták jól felmelegítettem a kezeim között a gyantát és szétválasztottam, könnyen szét is jött a két lap. Mindent úgy csináltam, ahogy írták. Feltettem a lapot a hónaljamra, a szőr növekedésével egyező irányába lesimítottam párszor, és utána hirtelen, határozott mozdulattal a szőr növekedésével ellentétes irányban lehúztam. Megnéztem a gyantás papírt, egy szál szőr sem volt rajta. Megcsináltam mégegyszer, semmi. A másik lappal megcsináltam a hónaljamat, semmi. Megcsináltam a hasamat (középen nagyon sötét a szőröm) is, mert kb. 1 hete leborotváltam, hogy majd utána epilálom. Kb. 4 mm-s lehetett a szőr, tehát ideális, mégsem szedte le ott sem. :(

Én vagyok ilyen béna, vagy ennyire sz*r ez a gyanta? Milyen hideggyantát ajánlotok?

2012. júl. 6. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg ennyire rossz gyanta, én is próbáltam és tényleg semmi eredmény, jó félóráig küszködtem az egyik hónaljammal, kínszenvedés volt...
2012. júl. 6. 17:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Remek. Mindegy, hát kidobtam 500Ft-t az ablakon. De elég gáz, hogy a két hónaljamon és a hasamon is 2x próbáltam meg leszedni és semmi eredmény. :/

És milyet ajánlasz, ami nem túl drága, de jó?

2012. júl. 6. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Hónaljat sosem fogsz tudni magadnak gyantázni. én kozmetikus vagyok de magamnak akkor sem megy rendes gyantával sem, nem hogy hideggel. mivel egyik kezeddel ki kell fesziteni a területet hogy ne rántsd be a bört. Mert abból véraláfutás lesz és hónaljnál ráadásul közel vannak a börhöz a mirigyek. ami sérülhet a szakszerütlen rángatástól. Akár a nyirokcsomó is begyulladhat töle,ami nem gyerekjáték:(

Szoval egy kézzel kifeszit a másikkal ránt de hogy hozzá férj, azt a kezedet ahol gyantáznáád a hónaljadat fel kell emelni. szoval emiatt esélytelen magadnak rendesen.... Mert 3 kéz kéne hozzá.

Ezek a hideggyanták elég gyengék.... Ha a hasadnál sem feszitetted ki rendesen akkor az itt is gond lehet. egyedül lábszáron nem kell kifesziteni. Amugy minimum legyen fél cm-es a szőr.

2012. júl. 6. 17:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, hát ez rossz hír.

A hasamnál egyébként megfeszítettem a bőrt az egyik kezemmel és úgy tettem rá a gyantás papírt és simítottom el.

2012. júl. 6. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok... segítséggel sikerült valamennyit leszednem, de úgy döntöttem, maradok a annál hogy elmegyek kozmetikushoz, ő pedig megcsinálja:D
2012. júl. 6. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

én a legegyszerűbb melegítős görgős fejű gyantát használom, azzal simán le tudom mindenemet gyantázni, a hónaljamat is... simán visszahajlik annyira a kezem, hogy kifeszítem...

azelőtt próbálkoztam én is hideg gyanta csíkokkal, de egy sem szedte le a szőrt, viszont a veet szerzett nekem pár hónap bőrgyógyászati kezelést...pénzkidobás

2012. júl. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!