Én vagyok nagyon béna, vagy a gyanta volt rossz? Milyen hideggyantát ajánlanátok?
Vettem hideggyantát néhány hete, joana sensual a neve.
Néhány napja nem borotváltam a hónaljamat, úgyhogy gondoltam kipróbálom a gyantát. Úgy éreztem, elég hosszú hozzá a szőr. Ahogyan a papíron írták jól felmelegítettem a kezeim között a gyantát és szétválasztottam, könnyen szét is jött a két lap. Mindent úgy csináltam, ahogy írták. Feltettem a lapot a hónaljamra, a szőr növekedésével egyező irányába lesimítottam párszor, és utána hirtelen, határozott mozdulattal a szőr növekedésével ellentétes irányban lehúztam. Megnéztem a gyantás papírt, egy szál szőr sem volt rajta. Megcsináltam mégegyszer, semmi. A másik lappal megcsináltam a hónaljamat, semmi. Megcsináltam a hasamat (középen nagyon sötét a szőröm) is, mert kb. 1 hete leborotváltam, hogy majd utána epilálom. Kb. 4 mm-s lehetett a szőr, tehát ideális, mégsem szedte le ott sem. :(
Én vagyok ilyen béna, vagy ennyire sz*r ez a gyanta? Milyen hideggyantát ajánlotok?
Remek. Mindegy, hát kidobtam 500Ft-t az ablakon. De elég gáz, hogy a két hónaljamon és a hasamon is 2x próbáltam meg leszedni és semmi eredmény. :/
És milyet ajánlasz, ami nem túl drága, de jó?
Hónaljat sosem fogsz tudni magadnak gyantázni. én kozmetikus vagyok de magamnak akkor sem megy rendes gyantával sem, nem hogy hideggel. mivel egyik kezeddel ki kell fesziteni a területet hogy ne rántsd be a bört. Mert abból véraláfutás lesz és hónaljnál ráadásul közel vannak a börhöz a mirigyek. ami sérülhet a szakszerütlen rángatástól. Akár a nyirokcsomó is begyulladhat töle,ami nem gyerekjáték:(
Szoval egy kézzel kifeszit a másikkal ránt de hogy hozzá férj, azt a kezedet ahol gyantáznáád a hónaljadat fel kell emelni. szoval emiatt esélytelen magadnak rendesen.... Mert 3 kéz kéne hozzá.
Ezek a hideggyanták elég gyengék.... Ha a hasadnál sem feszitetted ki rendesen akkor az itt is gond lehet. egyedül lábszáron nem kell kifesziteni. Amugy minimum legyen fél cm-es a szőr.
Köszi, hát ez rossz hír.
A hasamnál egyébként megfeszítettem a bőrt az egyik kezemmel és úgy tettem rá a gyantás papírt és simítottom el.
én a legegyszerűbb melegítős görgős fejű gyantát használom, azzal simán le tudom mindenemet gyantázni, a hónaljamat is... simán visszahajlik annyira a kezem, hogy kifeszítem...
azelőtt próbálkoztam én is hideg gyanta csíkokkal, de egy sem szedte le a szőrt, viszont a veet szerzett nekem pár hónap bőrgyógyászati kezelést...pénzkidobás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!