Fazongyanta kérdés?
igen,jobban le is tudja szedni.nem ciki hidd el,hozzá van szokva a látványhoz,és sztem egyáltalán nem érdekli,csak az hogy neki kényelmesebb legyen legyantázni.
(kozmetikus vok.)
Egy éve járok intim gyantára. Az elsőnél én is nagyon cikinek éreztem, de neki is jobb, ha hosszabb, könnyebben le tudja szedni. Arról nem is beszélve, hogy a még nem teljesen kinőtt szőröket csipesszel szedegeti, ami egy elég pepecselős munka. Ilyenkor nyáron mondjuk olyan gyakran járok amennyire csak lehet, de télen várok addig, hogy csak gyantázni kelljen.
Másodiknak: a gyantázás nem egy kellemes dolog alapból sem, nem hogy ott lenn. Jobb ezt szakemberre bízni, gyorsan csinálja és minden részhez odafér. Nekem magas a fájdalomtűrő küszöböm, de mégsem merném csinálni magamnak. Nem merném olyan hirtelen letépni, arról nem is beszélve, hogy vannak részek, ahova nem férek hozzá, de a kozmetikus igen.
2.!Magadnak nem úgy látod,én meg azt nem tudom elképzelni hogy órákig guggolsz meztelenül egy tükör felett,és szerencsétlenkedsz a gyantapatronnal és a papírral.Ha rosszul csinálod,még a szőr is benőhet.Gyönyörű látvány.
Végül is gondolom hogy a méhszáj citológiát,ami minden évben kötelező azt sem magadnak Végzed el otthon....ezt a dolgot jobb szakemberre bízni.nem kötelező előtte levetkőzni,kapsz eldobható bugyit,egyébként meg nem a nagyajak vastagságát figyeli egy kozmetikus hanem a szőr növekedési irányát. kb maximum 10 perc alatt végez,nem nagy cucc az egész és utána hetekig "rendben vagy odalent"
a másik!Majd ha kismama leszel,meglátod miért járnak a nők kozmetikushoz,pedikűröshöz....
(egy kozmetikus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!